Beyoncé se priprema za porođaj kod kuće

Beyoncé, koji nosi dvosjed pod njezinim srcem, odlučio je da se njezina djeca ne bi rodila u bolničkom okruženju, već u krugu bliskih ljudi u njihovoj kući Jay Z u Los Angelesu.

Manje stresa

Beyonce s užasom podsjeća na paparazzi kojiKuka ili krivac pokušali su upasti u kliniku u New Yorku, gdje je rođena njezina prva kćer kako bi napravila prvu fotografiju djeteta. Podsjetimo, zbog zvijezde majke, cijeli je kat bio otkopčan, a osoblje je potpisalo vrijednosne papire zbog neobjavljivanja. Jay Zee, zauzvrat, u svakom se pogledu brine o trudnoj ženi i spreman je učiniti sve za svoju udobnost i sigurnost.

Pjevačica je mogla uvjeriti svog supruga da je drugiI treće dijete koje će roditi kod kuće, rekao je insider. U skoroj budućnosti, jedna od soba Los Angelesa ljetnikovac par će se pretvoriti u modernu rodzal sa svim potrebne opreme. Rođenje zvijezde odvest će visoko kvalificirani liječnici, a najbolji neonatolozi će se pobrinuti za djecu.

Neki dan paparazzi su uhvatili trudnu Beyonce na Beverly Hillsu

Neki dan paparazzi su uhvatili trudnu Beyonce na Beverly Hillsu

Nemoj ostati kod kuće

U međuvremenu, 35-godišnji Beyoncé je lijepOsjeća i ne sjede na četiri zida. Tijekom vikenda, umjetnica, zajedno sa suprugom, 47-godišnjim Jay Zee i njihovom petogodišnjom nasljedicom Blue Ivey, vidjeli su se u košarci u New Orleansu. Obitelj zvijezde sjedila je na tribinama, promatrajući borbu NBA All-Star Gamea.

Beyonce, Jay Zee i njihovu kćer Blue Ivy

Beyoncé, Jay Zee i njihova kći Blue Ivy na NBA All-Star Gameu u New Orleansu

Na fotografiji Beyonce, Jay Zee i njihovu kćer Blue Ivy

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Majka i kći odabrali su stilski odijela za izlaz. Na Beyonceu su bili traperice i kimono iz Gucta za 15 tisuća dolara. Slika je popunila sandale s visokim potpeticama i ventilator.

Plava Ivy, koja je pozorno promatralaPeripeteias na terenu, nije zaostao za njegovom prekrasnom majkom. Dijete je nosilo svijetlo zelenu haljinu s Gucciovim prugama i nabora, što je roditeljima koštalo 1.800 dolara.

Beyoncé

Beyoncé

Beyonce i Blue Ivy

Beyonce i Blue Ivy

Pjevač Beyonce