Dzhennifer Lopes i Drake više nisu zajedno

Dva mjeseca su Jennifer Lopez i Drake zadržali svojeObožavatelji u neznanju, povremeno intrigiraju javnost svojim zajedničkim fotografijama i nastupima u javnosti. Strast novosti u njihovom odnosu je izblijedila i njihov roman nije preživio svakodnevni život.

Klasični scenarij

Zapadni mediji izvještavaju o razdvajanju 47-godišnjakaJennifer Lopez i 30-godišnji Drake, čiji je odnos razvio više nego brzo. Reper je omiljenim skupim darovima, a ona ga je upoznala sa svojom djecom. Svatko je čekao službeni izgled zvijezda na svjetovnom skupu, gdje bi, u fotogaleriji, sa svojim poljupcima potvrdili ozbiljnost svog romana.

Jay Lo

Jay Lo

patak

patak

Ludi grafika i vođe po prirodi

Snovi Jay Lo obožavatelja koji su se nadaliNaći će žensku sreću u rukama Drakea, slomljena. Izvori iz najbližeg okruženja zvijezda izvijestili su o prekidu njihovog odnosa. Umjetnici imaju mnogo zajedničkog, ali nisu spremni žrtvovati svoj rad radi razvijanja odnosa.

Radi se o provjeri osjećaja? Jennifer i Drake nije svađati, pa čak i može ponovno povezati, prema jednom od doušnika. Drugi izvor sukoba s njim proročkog, da ove dvije, usprkos njihovim zajedničkim interesima (i Drake i Dzhey Lo volite glazbu i vole zabavljati), vjerojatno neće biti zajedno, oni su previše ambiciozni i nisu spremni da se vozi.

Dzhennifer Lopes i Drake

Dzhennifer Lopes i Drake

Dzhennifer Lopes i Drake

par

par

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Drake se pojavio u javnosti s novom ljubavi
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom

Je li vijest o neslaganju s parom pričekala bivša rapperska djevojka Rihanna, koja je nasilno reagirala na roman bivšeg momka?