Dzhennifer Lopes se boji za svoj život, jer je ventilator

Dzhennifer Lopes, uzrujan odlukom suda o slučaju stabljika joj je stalker, izgubila san i apetit. Artist doživljava ne samo za sebe, nego strah za sigurnost svoje djece.

čudno ventilator

Prošlog ljeta, 47-godišnji Dzhennifer Lopesbilo je postariji čovjek koji je planuo osjećaje zvijezde. U početku, 64-godišnji Tim MakLanahen dnevno joj je poslao pismo ode, parcele u pratnji, čuvao joj iza pozornice, pa čak i jurnjava automobila ljepotu, kada je otišla u Los Angeles iz Las Vegasa. Zatim strastveni gospodin želio datum oka do oka, i napravio svoj put u dvorištu Lopez kuće, nakon čega je uhićen od strane policije.

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes

Nakon incidenta, čovjek je umro dolje, ali samoprije Božića, vjerojatno nije volio vijest pjevačice romana i Drake uzeo stari slanjem joj cvijeće sa željama za brz oporavak, ali Dzhey Lo nije mislio loše.

Dzhennifer Lopes i Drake

Dzhennifer Lopes i Drake

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

zabrana

Ovaj put, Jennifer nije mogla stajati i pitaoSud zabraniti MakLanahenu kontakt i pristup njoj i njenoj obitelji bliže od 100 metara. Sudac je napisao privremeni nalog, koji je istekao jučer, kada je dokument nije produljen, unatoč peticiji Lopez.

U komentarima koje je dobio odvjetnikaGlumica, rekao je da je sud zaključio da nema pravnog razloga za pisanje trajni nalog. Dok su odvjetnici pokušavaju riješiti problem celebrity, ona se boji da blizance Max i Emma iz kuće.

Dzhey Lo i njezina djeca

Dzhey Lo i njezina djeca