Pink je čestitao svome mužu Carey Hartu na godišnjicu vjenčanja, pišući vrlo dirljivo

Čestitaju li inozemne zvijezde srodnicima i voljenimaodmor postao relevantan, koristeći Internet. Pjevačica Pink nije tražila alternativne načine informiranja muškog motocikla Cary Hart o njegovim osjećajima za njega, jer je par jučer proslavio 11 godina braka.

Cary Hart i Pink

Cary Hart i Pink

Dodirna slika i nježne riječi

Čestitati Pinku izabrao je Instagram. 7. siječnja, na njezinoj stranici, pjevačica je objavila okvir na kojem poljubi Hart, a pod njom je napisao ove riječi:

"Nesreća, sretan sam što si me ti. Govorim više puta yum, yum, yum i svaku riječ - HVALA za jednu godinu zajedničkog života. Podsjećaš me na medvjeda, vrlo brižan i osjetljiv. Vrlo sam sretan jer mogu reći da ste mi pripadnici. Hvala što ste u mom životu. "

Pink je čestitao svome mužu na rođendan

Usput, takva prekrasna gesta pjevača nije ostala bez pažnje navijača, a za dan je slika i post ispod njega upisano više od 200 000 voli.

vidi također
  • Pink i njezin muž Carey Hart i djeca su uočeni šetnju Manhattanom
  • Pjevačica Pink gotovo je skinula dugo očekivani koncert, zapela u dizalu s kćerkom
  • Daughters Pink ponekad se srami ... zbog pojave pjevača!

Odnos Pink-Carey nije bio uvijek glatki

Po prvi put je postala poznata pjevačicada se sastaje s motociklizmom Hart, postao je poznat u 2011. godini. Nekoliko godina kasnije slavne osobe najavljuju njihovo odvajanje, ali dugo vremena jedna drugu nije mogla živjeti i ponovno se počela susresti. Godine 2006. Pink je oženjen brakom Careyjem, ali nakon dvije godine ponovno su pobjegli. Nekoliko mjeseci nakon toga, pjevačica je shvatila da sanja o povratku svoje voljene. Njezina odluka, tako je komentirao u jednom intervjuu:

"Dobio sam poziv od Cara i ponudio se pjevatina zabavi. Bio sam zapanjen, ali shvatio sam da bi to moglo biti prilika da sve popravi. Ako samo znate kako sam pripremio i iskusio. Učinio sam sve kako bih izgledao nevjerojatno i ostavio dojam na njega. Mislim da je ova situacija pomogla da razmislim o svemu. Osim toga, napravio sam i album razglednica koje mi je Hart dao. Na samom sam kraju stavio svoju sliku u krv i napisao: "Ovo sam ja u životu bez tebe", onda je imao djetetov okvir. O tome sam komentirao: "To se može dogoditi". Nakon toga, bilo je nepotpisanih dokumenata o razvodu. Ispod njih sam napisao riječi: "Morate sve odlučiti."

Međutim, Cary se vratio samo dvije godine nakon incidenta. U 2011. godini, glumica i njezin suprug imali su kćer, au 2016. - sina.

Godine 2006. Pink je oženio Cary Hart

Godine 2006. Pink je oženio Cary Hart

Pink sa suprugom i kćerkom Willowom

Pink sa suprugom i kćerkom Willowom

Par je imao sina, Jason Moon

Par je imao sina, Jason Moon