Pink je postala mama po drugi put

Pink i njezin muž Carey Hart - još jedan zvijezdi koji su postali roditelji 2016. godine. Supružnik nije želio pričekati do sljedeće godine i rođen je 26. prosinca.

Još jedan

Sada 37-godišnja Pink majka dvoje djece! U ponedjeljak se dogodilo napunjenost u obitelji pjevača i 41-godišnjeg rider-motociklista. Ljubavnici, koji već dovode Willowovu petogodišnju kćer, imali su sina, kojeg su nazvali Jameson Moon.

Izvođač Pink i Cary Hart

Pink i Cary Hart

Sretna mama i tata

Pink nije sakrila tako radostan događajod obožavatelja. U srijedu su na njenom Instagramu pojavile dvije dodirne slike. Na jednoj od njih drži novorođenčad u naručju i s ljubavlju gleda u spavaću djevojčicu, smiješeći se u snu. Kratak opis na fotografiji glasi:

"Jameson Moon Hart 12.26.16".

Ružičasta s novorođenim sinom

Ružičasta s novorođenim sinom

U drugoj slici dječak je zapečaćen s njegovim ocem. Carey, sjedi u naslonjaču, posramljuje svog nasljednika. U komentarima, Pink je napisao:

"Volim tatu."

Cary Hart s nasljednikom

Cary Hart s nasljednikom

vidi također
  • Pink i njezin muž Carey Hart i djeca su uočeni šetnju Manhattanom
  • Pjevačica Pink gotovo je skinula dugo očekivani koncert, zapela u dizalu s kćerkom
  • Daughters Pink ponekad se srami ... zbog pojave pjevača!

Sjetite se, neizbježni dodatak Pink obitelji iCarey Hart, koji se udala prije deset godina u Kostarici, postala je poznata u studenom. Pjevačica je to sama izvijestila, pokazujući fotografiju na kojoj će njezina kćer Willow prikopčati na njezino jako trudno trbuh.

Pink s 5-godišnjom kćerkom Willowom

Pink s 5-godišnjom kćerkom Willowom

Supružnici ne skrivaju da su to djeca koja ih je okupila. Za petnaest godina odnosa, razdvojili su se i konvergirali nekoliko puta, ali nakon pojavljivanja skandala kćeri ostao je u prošlosti. Nadamo se da će rođenje sina još više ojačati brak Pink i Carey.

Pink i Carey Hart sa svojom kćerkom

Pink i Carey Hart sa svojom kćerkom

Willow i tata

Willow i tata