Bolničko liječničko osoblje patilo je od Kanye Westa

Najmanje deset djelatnika medicinskog centraRonald Reagan UCLA u Los Angelesu, gdje je nakon nervoznog sloma pogodio Kanye West, otpušteni zbog znatiželje koja je prikazana zvjezdanom pacijentu.

Velika iskušenja

21. studenog bio je 39-godišnji Kanye WestOdmah hospitaliziran u UCLA Medical Center sa službenom dijagnozom "prekovremeni rad". Reper, koji je uoči otkazao sve zakazane predstave, ponašao neprimjereno i pratnji stražara je hitno prevezen u elitnoj bolnici u Los Angelesu, lisicama na bolnički kolica.

Kanye West

Kanye West

UCLA Medical Center u Los Angelesu

UCLA Medical Center u Los Angelesu

Nakon pojave ovih informacija u medijima, novinarisve istine i lopovi pokušavali su dobiti zapadne slike u odjelu, ispucati računalni sustav kako bi dobili fotokopiju njegovih medicinskih zapisa i saznali o zaključcima psihijatrijskog pregleda koji je prošao gospodin West.

U tom je tisku predstavnici za čvrste nagrade dogovorili pomoć nekim beskrupuloznim zaposlenicima UCLA Medical Centera, među kojima su bile sestre, pa čak i liječnici.

Broj otpuštanja

Sigurnosna služba bolnice, koja se brinenjihov ugled i privatnost svojih bogatih pacijenata, koje je proveo internu istragu, čiji rezultati su otpušteni više od deset ljudi, prema tabloidima. U želji da zaradite dodatni novac nepošteni znači da se utvrdi da nije samo prosjek i mlađe medicinske klinike visoko kvalificirano osoblje liječnika koji su radili na klinici za nekoliko godina. Sada svi počinitelji su zauzeti u potrazi za novim poslom.

vidi također
  • Kim Kardashian je zbunjen javnost sa svojim neobičnim otkrivajući odjeće
  • Kim Kardashian ne sebe poštedjeti u trening nakon pojave „istinitih” slike u medijima
  • Kim Kardashian kupila sat Zhaklin Kennedi

Dodaj kako bilo, su „špijuni” nisu bili u stanju pronaći točna dijagnoza Kanye, a 1. prosinca, što je napustio bolnicu i sada je vratiti se na posao i normalan život.

Kim Kardashian i Kanye West

Kim Kardashian i Kanye West