Dzhennifer Lopes upletena romansu s Drakeom

Strast u osobnom životu američke zvijezdeJennifer Lopezova sorta ne prestaje. Tek je u posljednjih nekoliko mjeseci uspjela ispustiti svog mladog dečka Casper Smarta i poljubiti tijekom govora s bivšim mužem Marc Anthony, što je izazvalo brojne glasine o novom krugu odnosa između njih. Nadalje, Lopez je postao najvažniji "uzrok" razvoda Anthonyja i njegove supruge Shannon de Lima. Međutim, kako se danas pokazalo, ovo je samo početak. U tisku je bilo informacija da je Jennifer oborila aferu s kanadskim reperom Drakeom, koja je 17 godina mlađa od nje.

patak

patak

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes

Drake i Jennifer ludo su zaljubljeni jedni s drugima

Dok su obožavatelji navikli na ideju da LopezMože se vratiti na Anthonyja, Jennifer je odlučila započeti novi odnos. Prije nekoliko dana mediji su izvijestili da je 47-godišnji pjevač priprema za puštanje novu pjesmu. Ovaj put je odlučila pjevati u duetu s Drakeom, a sud snimaka koje su pogodile internetu, samo ga raditi je teško nazvati. Na stranici Lopez u Instagramu pojavio se selfie s pjevačem s reperom. Oni su slatka i nasmijana nije neugodno da je gotovo zalijepiti jedan za drugi.

Drake i Dzhennifer Lopes

Drake i Dzhennifer Lopes

Za insider informacije za posljednjih nekolikoTjedne, Jennifer je više puta vidio u društvu Drakea i, prema svjedocima, to su bile daleko od jednostavnih radnih sastanaka. Evo kako je zaposlenik studija snimanja komentirao odnose zvijezda:

"Dok rade na stazi, stalno se šalju ismiješeći se. Ovo je jako lijepo gledati. Nakon posla, Drake i Jennifer uvijek izlaze zajedno. Kao što mi je rekao prijatelj, on ih je više puta vidio zajedno u restoranu. Čini se da imaju roman. "

Nakon toga, bliska prijateljica repera napravila je jednako zanimljivu izjavu za medije:

"Drake i Jennifer ludo su zaljubljeni jedni prema drugima. Već nekoliko tjedana sastali su se i dobro se bave. "

Jennifer Lopez lako je zavela Drake, unatoč velikoj razlici u dobi

Drake i Jennifer Lopez već su se predstavili svojim prijateljima

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Drake se pojavio u javnosti s novom ljubavi
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom

Lopez i mnogi ljudi - ovo je normalno

Mnogi koji slijede Jenniferov osobni život,Znajte da je uvijek voljela ljude, jer je bila samo tri puta službeno oženjena. Osim toga, Lopez ne prezire i ljubi aferu, koju je imala velika raznolikost. Ljubitelji zvijezde bili su glumac Ben Affleck, reper P Diddy i mnogi drugi. Posljednji bio je plesač Casper Smart, koji je usput, također mlađi od pjevačice 18 godina.

Jennifer Lopez i Mark Anthony

Jennifer Lopez i Mark Anthony

Jennifer Lopez i Casper Smart

Jennifer Lopez i Casper Smart

P Diddy i Jennifer Lopez

P Diddy i Jennifer Lopez

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Ben Affleck i Jennifer Lopez