Zapisi 10-godišnjeg Beyoncéa prodaju se za gotovo 3,8 milijuna dolara

Uoči Božića, aukcijska kuća Ted Owen & Co pripremila je ekskluzivnu ponudu za ljubitelje Beyonceove kreativnosti - zbirku koncertnih izvedbi pjevača, od 1992. godine.

Zanimljiva stvar

Britanska aukcijska kuća postavljena na prodaju 12kasete sa snimljenim video 35-godišnje Beyonce, koji su bili uklonjeni kada je popularni R „n” B pjevač napravio svoje prve korake na glazbenom Olympus, govoreći kao dio grupe djece Djevojke Tyme.

Rezanje za "sijanje"

Za zagrijavanje javnog interesa za trgovanje,Dobitnik koji će biti poznat 10. siječnja, organizatori Ted Owen & Co objavili su dvije minute priče iz zbirke rijetkosti. Na slici je jasno da se, kao dijete, budućnost dive osjećala na pozornici poput ribe u vodi.

Polazna cijena zapisa, koja je, usput rečeno, napravljena vrlo profesionalno, ne može si priuštiti svima 3,8 milijuna dolara. Ukupna duljina svih kaseta je dva i pol sata.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Dodati, ime osobe koja je stavila na aukciju video od Beyoncea, nije otkrivena. Novinari su uspjeli saznati da se taj materijal smatra dvadeset godina izgubljenim.

Zapisi 10-godišnjeg Beyoncéa prodaju se na aukciji

Zapisi 10-godišnjeg Beyoncéa prodaju se na aukciji

Arhiva budućih zvijezda košta 3,8 milijuna dolara

Arhiva budućih zvijezda košta 3,8 milijuna dolara

Beyoncé

Beyoncé