Beyonce u mislima: politika ili glazba?

Aktivno građanstvo Beyoncé i njezin suprugDzhey Zi je odavno poznato, ali nitko ne misli da je glazba i kreativne ambicije više nisu ih zadovoljiti. Par sudjeluje u brojnim humanitarnim i socijalnim projektima, bliskim prijateljima s obitelji bivšeg predsjednika SAD-a, a sada je, prema američkim tabloidima, misli političke karijere.

Beyonce sa suprugom nakon nastupa

Je li se Beyonce pripremio za izbore?

Prije toga, zapadni mediji razmotrili su mogućnostPojavljivanje novog lika u političkoj ustanovi, no oni su se oslanjali na Jay Zee i njegove nevjerojatne ambicije. Drugi dan, internetski tabloid MediaTakeOut izrazio je apsolutno suprotan stav: obitelj se klađenje na Beyonce i njezin besprijekoran ugled. Prema novinarima, politički savjetnici pozivaju se na osoblje pjevačkog tima i razvija se strategija izbornog programa. Tabloid tvrdi da pjevačica planira nominirati svoju kandidaturu 2018. godine kao mjeru Los Angelesa.

Michelle Obama i Beyonce

Michelle Obama i Beyoncé prijatelji su i sudjeluju u dobrotvornim projektima

Beyonce je aktivno uključen u društvene projekte

Beyonce je volonter u mnogim humanitarnim fondovima

Političke ambicije Beyonce - fikcija tabloida MediaTakeOut!

Vijesti o političkim ambicijama koje je Beyonce nazvaopuno pitanja, ne samo među navijačima, nego iu svijetu show businessa. Stoga su službeni predstavnici u žurbi da daju opovrgavanje glasina i uvjeriti da pjevačica ne planira završiti svoju glazbenu karijeru.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Beyoncé ne planira napustiti svoju glazbenu karijeru

U američkoj povijesti bilo je nekoliko primjera,kada su poslovni ljudi postali dio političke elite države, pa je vjerojatno da će se Beyoncé ili njezin suprug Jay Z žele manifestirati u politici.

Star supružnici su prijatelji s obitelji bivšeg predsjednika SAD-a

Star supružnici su prijatelji s obitelji bivšeg predsjednika SAD-a