Beyonce i Jay Z preselili su se u Los Angeles zbog jedne kćeri

Beyonce i Jay Z odlučili su promijeniti "Big Apple" u "Grad anđela" - preseliti iz New Yorka u Los Angeles. Na prijelazu, zvijezda je privukla skrb za budućnost svoje kćeri Blue Ivy.

Beyonce i Jay Z preselili su se u Los Angeles radi formiranja kćeri

Beyonce i Jay Z preselili su se u Los Angeles radi formiranja kćeri

Sve najbolje

Poput običnih roditelja, Beyonce i Jay Z su spremniSve zbog svoje princeze - 4-godišnje ljepotu Plava Ivy. Ne stišću i kupuju djevojku modnu skupu odjeću, željene igračke, ne poriču njezinu putu, zabavu i slatkiše.

Unatoč intenzivnom rasporedu, reperu ili pjevačicioni osobno uzimaju i odvedu djevojčicu iz vrtića, neprestano provjeravajući s nastavnicima kako dan prolazi njihovim mrvicama i ne propuštaju roditeljske sastanke.

Plava Ivy i Beyonce

Plava Ivy i Beyonce

Plava Ivy i Jay Zee

Plava Ivy i Jay Zee

Važnost dobrog učenja

Svake godine Blue Ivy odrasta i njezina poznataMama je razmišljala o obrazovanju za nju. Nakon razgovora s njezinim dobrim prijateljem Gwynethom Paltrowom, koji ima sina i kćer odrastao, odlučila se za školu za svoju bebu. Djevojka će studirati u privatnoj obrazovnoj ustanovi "Blue Ivy" u Los Angelesu.

Trošak obuke u elitnoj školi jeDevetnaest tisuća dolara godišnje. Evo, Blue Ivy će pružiti individualni pristup poučavanju, uzimajući u obzir posebnosti svog razvoja, otvorit će svoje skrivene talente, Beyoncé je siguran.

Gwyneth Paltrow i Beyonce su bliski prijatelji

Gwyneth Paltrow i Beyonce su bliski prijatelji (na slici na 2011. na Grammy Awards)

Pjevačica je već razgovarala o mogućnosti i nužnosti kretanja sa svojim mužem. Jay Z složio se, rekavši da može prerušiti svoje torbe.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Dodat ćemo, dok supružnici ne namjeravaju prodati svoje moderne apartmane u stilu potkrovlja u New Yorku, nakon svega što nije poznato, jer će se život okrenuti.

Plava Ivy Carter

Plava Ivy Carter

Plava Ivy Carter