Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown

Nick Gordon više od godinu dana, kao što vrijedi udovac,žalostan zbog gubitka svoje građanske supruge Bobby Christina Brown, čija je smrt sumnjala do sada. Sada Nick ima novog ljubavnika, što potvrđuje slike paparazza.

Pakao s oprezom ...

27-godišnji Nick Gordon, čija je rodbina samo kći Uitni Hyuston i Bobbi Brauna smatra krivim u tragediji, što je dovelo do njene smrti, umorni život pustinjaka.

Od 31. siječnja 2015., kada je pronađena Bobby Christinenesvjesno u kupaonici, njezin se ljubavnik pokušao sagitati u javnom oku i dokazati sudu da je nije ubio i nije kriv za njezin mogući samoubojstvo. Argumenti Gordona, koji nisu bili jako dobar dječak, a također i motiv pokušaja (djevojka je htjela napustiti mladoženja, a ne mu dati novac), stvorila je izrazito negativnu sliku.

Nick se trudio dokazati svima tonema veze sa smrću mladenke. Mladić je otišao crna kao noć, i zaboravio o svom osobnom životu. I sada, nakon rođaci Bobbi Kristina podigao nove optužbe, potvrdio je istražni privatnog detektiva, iz kojih slijedi da je Nick monstrum koji je uništio ne samo svoju djevojku i njezinu majku Uitni Hyuston, Gordon odlučio zaboraviti na slici neutješna supruga i postao da se pojavi u javnosti s novom djevojkom.

vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston
  • Bobby Brown tvrdi da je Whitney Houston lezbijka

Sretniji nego ikad

Prošlog je tjedna Nika u tvrtki bila lijepaneznanci su vidjeli na šetnji u Orlandu. Reporteri su uhvatili par koji hoda u parku. Ljubitelji su također vidjeli kad su se kupali, ušli u Nickov automobil i nisu bili na dužnosti na sastanku u restoranu. Dok insajderi nisu otkrili ime ljepote, mogli su saznati da radi kao konobarica, a Gordon ju je upoznao dok je blagovao u nekom lokalnom kafiću.

Nick Gordon i njegovu novu strast za šetnjom u Orlandu

Novinari još ne znaju ime partnera Gordona

Djevojka radi kao konobarica u kafiću

Ljubitelji u kupovini

Nick izgleda sretan i smiren

Stranac je pomogao Gordonu da odbaci teret prošlosti

Nick Gordon više ne žali za izgubljenu kćer Whitney Houston

Nick Gordon i Bobby Christine Brown

Whitney Houston i Bobby Christine Brown