Korisnici interneta kritizirali su sliku Rihanne i njezine nećakinje

Rihanna je razljutila čak i svoje predane fanove,postavljajući kontroverznu fotografiju na svojoj stranici na Instagramu. U okviru, goli pjevač poljubi na usne golu 3-godišnju nećakinju Veličanstvo u kupaonici. Ono što RiRi nije čuo za nju ...

Luda teta

28-godišnja Rihanna još nije stekla svoju vlastitu djecu, ali voli svirati djecu. Pjevačica voli čuvati se s njezinom nećakom Veličanstvo, koja također treba njezino bogoštovlje.

Roditelji slatke djevojčice s radošćuOstavite ga u brigu o RiRi. Uz malu, izvođač ide za kupovinu, odlazi na počinak i samo se bavi svakodnevnim poslovima. Izvješće o fotografiji o zabavi s Madgeom, često se nalazi u društvenim mrežama, primajući more komplimenata od sljedbenika. Međutim, ovaj put bivša djevojka iz Drakea urušila je kritičnu kritiku.

Nevažeće ponašanje

Dvostruki okvir pojavio se na Rihanninom računuJučer, ali već je izazvao žestoku raspravu u mreži. Slika prikazuje kupanje Rihanna i Veličanstva u kupaonici. Sve, ali djevojka i pjevačica su fotografirani potpuno gol i ljubljenje. Za mnoge se ovaj trenutak činilo da nije dirljiv, već neprirodan.

Kritičari vjeruju da takva manifestacija nije dopuštenaosjećaje za djevojku, pa čak i više postavljanje takvih slika na Internet. S pravom ističu da svaki pedofil može sačuvati fotografiju s bebom. Kao rezultat toga, preživjeli su preporučili da RiRi rađaju dijete i prestanu "zamjenom" kćeri svoje sestre pod napadom.

vidi također
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Čini se da se Rihanna ne slaže s negativnim komentarima, jer nije uklonila okvir s njezine stranice.

Rihanna je ogorčila korisnike interneta

 Rihanna i Veličanstvo su zapečaćene golom u kupaonici

Zvijezda provodi dosta vremena s Veličanstvenom nećakom

Pjevačica često odlazi na bebe

Djevojka prati zvijezdu na društvene događaje

RieRee je krstio njezinu nećakinju u Barbadosu