Bobby Brown je rođen sedmo dijete

Bobby Brown je rekao da su on i njegova supruga Alicia Etherege opet roditelji. Imali su djevojku koja je postala treće zajedničko dijete i sedmo dijete glazbenika.

Sljedeća radost što ima mnogo djece

Nakon dodavanja 47-godišnjeg R & B pjevača u obiteljirekao je svojim sljedbenicima na Instagramu. Bobby Brown nije pokazao novorođenče i zove joj ime, već je objavio svoju fotografiju, s velikim osmijehom na licu, pišući:

"Upravo smo imali dijete težine 10 kilograma."
vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston
  • Bobby Brown tvrdi da je Whitney Houston lezbijka

Život i smrt

Prošle godine 12. srpnja, bivši suprug Whitney Houstonrođena je kći Bodhi, a 26. srpnja, nakon šest mjeseci koma, umrla mu je 22-godišnja kći Bobby Christina. Sada, nekoliko dana prije svoje godišnjice smrti, pojavio se drugi nasljednik Bobbyja Browna.

Dodat ćemo da se glazbenik i Alicia Etherege oženili2012, nakon što su živjeli zajedno pet godina. Par donosi sedmogodišnjeg Cassiusa i jednogodišnjeg Bodha. Osim krajem Bobbi Kristina, pjevačica ima sina - 27-godišnji Landon i 23-godišnji Bobby Jr. i kćer - 26-godišnji LaPrinsiya. Sa svojim majkama Melika Williams i Kim Ward, nije službeno registrirao svoj odnos.

Bobby Brown postao je otac sedmi put

Bobby Brown i njegova supruga Alicia Etherege imali su još jedno dijete

Bobby i Alicia se oženili 2012. na Havajima

Brown i njegova 12-mjesečna kći Bodhi

Glazbenik je oženjen pjevačem Whitney Houston

Njihova jedina kći, Bobby Christina, umrla je prije godinu dana