Viktoriya Bekhem priprema fantastične kolače

Victoria Beckham, 42, ima skriveni talent,o čemu njezini navijači nisu ni sumnjali. Ispada da dizajner može kuhati ukusne deserte. Nedavno, majka četvero djece pečena je tanjur kolača, koje su Romeo i Cruz nosili na odmor u školi.

Takav drukčiji

Po prvi put svijet naučio o Victoria Adams (Beckham), kakoO sudioniku grupe Spice Girls. Po završetku pjevanja, "Posh Spice" (Chic) postala je glumica, nakon što je igrala na vrpci "Party in the Park". Brak s zavidnim neželjenim ocem Davidom Beckhamom dodao je ljepotu popularnosti i počela se aktivno pojavljivati ​​u reklamnim kampanjama eminentnih brandova. Kao rezultat toga, Vicki je stvorio vlastitu marku Victoria Beckham, postajući couturier.

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Kuharov slatkiš

Gospođa Beckham objavila je u Instagrama snimku velike ploče pune čokoladnih kolača. Na papiru koji stoji među ukusnim, napisano je:

"Brownies iz Beckhamsa."

Padobranci su bili iznenađeni, misleći da je poduzetniSupruga slavnog nogometaša odlučili organizirati proizvodnju registriranih kolača ili otvorite marke slastica, ali istina je bila još zanimljivija. U postu na fotografiji Victoria je napisala:

"Ljeto ljeto u školi. Tko bi znao da to mogu učiniti? Mama je dužnost. Učinio sam sve od sebe. "

Pitam se je li Vicki osobno pokušao stvoriti. Celebrity, lik koji razlikuje mršavost i krhkost, pažljivo prati kalorijski sadržaj hrane i ne jede slatkiše.

Victoria Beckham pokazala je svoj "tajni" talent

Victoria Beckham pekla je puno kolača iz Brownieja

Dizajner je napravio ukusnu hranu za školski odmor Romeo i Cruz

Beckham nije probala slatke stvari

Wiki se može vidjeti sa tortom u ruci samo tijekom foto sesije

Ljepota odbija slatko zbog skladne figure