Victoria Beckham izrezala je brave i promijenila boju kose

Jučer je Victoria podijelila slike s obiteljskim odmorom u Grčkoj, a danas je dizajnerica i bivša pjevačica već zadovoljna svojim fanovima s fotografijama na kojima je prikazana novim frizurama.

Gospođa Beckham je odrezao bravu i postala žena smeđih kose

Taj Victoria lako eksperimentira s njomIzgled, poznat već duže vrijeme. Kakvu je frizuru imala? Nosila je dugu kosu i kratke frizure. Bila je crnka, smeđa kose i plavuša. A sada, još jedna promjena na slici: na fotografijama koje je stavila na svoju stranicu na Instagramu, majka četvero djece pojavila se s frizerskom grajinom, obojivši kosu u nježnoj zlatno smeđoj boji. Sliku je nadopunio vijenac kamilice, vješto tkani od strane Beckhama.

Uz novu frizuru, Victoria se odlučila pohvalitinačin da se na lice lice make-up. Prema naslovima koji prate fotografije, Beckham for Makeup koristio je prašak, sjajilo za usne i maskaru s ograničene linije, koju je stvorila sama Victoria i brand Estee Lauder.

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Fotografije poput obožavatelja

Takav broj komplikacija na stranici uGospođa Beckham već dugo nije vidjela društvenu mrežu. Nekoliko sati nakon što su slike postavljene na Internet, fotografije su upisali više od 170.000 likova, a obožavatelji napisali više od 900 komentara. Većina njih imala je pozitivnu konotaciju, u kojoj su pohvalili dizajnericu za pravilno prihvaćenu odluku da promijeni frizuru i djelo gospodara, koji je tako vještno utjelovio.

Odgovoran za novu sliku bivšeg pjevačaFrizerski stilist Luke Hersheson. On je poznata osoba u frizerskoj umjetnosti. Poslužuje ga slavne osobe kao Keira Knightley, Sienna Miller, Alexa Chang, Emma Watson i mnogi drugi.

Victoria Beckham radikalno je promijenila njezinu sliku

Victoria Beckham odlučila se riješiti njezinih dugih kovrča

Victoria Beckham obojila se i napravila kratku šišanje

Victoria Beckham - ljubitelj eksperimentiranja sa slikama ljepote

Victoria Beckham (2000)

Victoria Beckham (2001)

Victoria Beckham imala je dugu bijelu kosu

Bob-kare je postao ikonast frizura za Victoria Beckham (2006)

Victoria Beckham (2009)