Rachel Roy i Jay Zee

Američka pop diva Beyonce i producent Jay Zeesmatraju se jednim od najpoznatijih parova show businessa. Međutim, nije prva godina kada se čuju glasine o izdajima pjevačevog muža. Nedavno su njezini obožavatelji bili zabrinuti zbog vijesti o romanu Jay Zee i dizajnerice Rachel Roy.

Rachel Roy i Jay Zee

Razlog glasina o ljubavnoj vezi između Rachel i JayZee je postao pjesma iz Beyonceovog posljednjeg albuma Lemonade. Njegova glavna tema bila je ljubomora, izdaja i izdaja. Jedna od najzanimljivijih pjesama bila je sastav Apatija, koji sadrži riječi o određenoj Beki s lijepom kosom.

Rachel Roy poznavao je producent godinama. Dizajnerica je u tvrtki čiji je kreator Jay Zee. Jednom je bila udana za rukovoditelja repera, ali se onda slomila s njim.

Rachel nije prva osoba koja je uključenaSkandali povezani s svađama zvjezdanog para. Dakle, u 2014. na kugli Met Ball Solange, sestra Beyoncé, skočila je šakama na Jay Z. Razlog tome bio je nezadovoljstvo zbog repera koji je liječio Beyoncé. Neposredno prije toga, Solange se ozbiljno svađao s Rachel Roy.

Sam dizajner negira glasine o njegovoj uključenosti u nevjernost Jayja Zeea.

Izdaja Jay Zeea

Treba reći da Rachel Roy ne smatra jedino sumnjivim suučesnikom izdaje zvjezdane producente svojoj ženi. Osim toga, Jay Zee pripisuje romanima pjevačima Ritu Ora i Rihannu.

Dakle, Rita je prkosno ponašanje bio uzroknezadovoljstvo fanovima Beyoncea. Nakon prezentacije albuma Lemonade, pojavila se u svjetlu provokativnog odijela s tiskom limuna. Rihanna, za razliku od Rite, ne želi oglašavati svoju vezu s Jayom Z.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Poznata činjenica je da je Jay Zee producent svih triju pjevača. Njegovi predstavnici daju izjave da su s Rita i Rihannom rapper odnosi isključivo poslovni.

Jay Zee i Beyonce izgledaju sjajno zajedno

Jay Zee i Rita Ora

Jay Zee sa suprugom Beyonce - simbolom seksa američkog show-a

Pjevačica Rita Ora, koja je zaljubljena u Jay Z

Rachel Roy je dizajnerica tvrtke koju je stvorio Jay Z

Rachel Roy poriče glasine o ljubavi s Jay Z

Rachel Roy s lijepom kosom spomenutom u pjesmi Beyoncé

Rihanna i Jay Zee

Solange Knowles i Rachel Roy