Kći Whitney Houston doživjela je dva pobačaja

Nick Gordon, koji je uspio postati ne samousvojeni sin Whitney Houston, kao i njezin dečko njezine kćeri Bobby Christina Brown, govorio je o svom očinstvu koje se nije dogodilo. Rekao mi je da je njegov voljeni imao nekoliko pobačaja šest mjeseci prije nego što je našao beživotan u kadi.

26-godišnji građanski muž jedine nasljednicepokojni Whitney Houston, godinu dana nakon tragedije s 22-godišnjom Bobbyom Cristinom, koja se dogodila 1. veljače, odlučila je razbiti tišinu i razgovarati o osobnom. Pokušao je odgovoriti na optužbe rođaka pokojne djevojke koja je rekla da ju je pretukao i krao novac sa svog bankovnog računa.

Planovi za budućnost

Nick tvrdi da je iskreno volio svoju sestru krvi i htjeli su stvoriti snažnu obitelj. Planovi ljubavnika uključivali su tradicionalno vjenčanje, kupnju kuće i, naravno, djecu.

Neriješene mrvice

S posljednjim snom par bi mogao imati problema. Kao uplakane Gordon, Chris pretrpjela dva spontana pobačaja i nepoznat, mogla imati dijete u budućnosti.

vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston

Smrtonosna navika

Prijatelj Bobby Christine nije sakrio da su onidroga. Oni su bili razlog njezine smrti, misli momak. Sramljuje se za neaktivnost jer nije mogao izliječiti voljenu od ovisnosti. Njegova je djevojka ostala kod kuće, a on je otišao u rehabilitacijsku kliniku bez nje. Gordon se jako žali što se nije mogao oprostiti od Bobbyja Christine prije nego je srce prestala udarati.

Podsjetimo, jedina nasljednica Whitney Houston umrla je 26. lipnja prošle godine i bez napuštanja umjetne komade.

Bobby Kristina Brown je imao dvije trudnoće, šest mjeseci prije tragičnog incidenta

To je rekao Nick Gordon u svom intervjuu

Nick Gordon i Bobbi Kristina Braun nisu bili braća i sestre. Whitney Housto

Nakon smrti pjevačice, shvatili su da se međusobno vole

Živjeli su zajedno, službeno se vjenčali i imali djecu

Njihovi snovi nisu bili predodređeni da postanu istiniti!