Chris Brown na premlaćivanju Rihanne: "Htjela sam počiniti samoubojstvo"

O Rihannu i Chris Brownu jednom su govorili jako punopuno. Međutim, nakon što su ponovno prekinule odnose 2013. godine, počeli su zaboraviti na taj savez. No, neki dan Chris i Rihanna ponovno su se pojavili na stranicama tiska, a krivnja za sve bilo je prikolica dokumentarnog filma "Dobrodošli u moj život", koji se pojavio na internetu.

Film o životu Chris Browna

Sada, vjerojatno, ako pitate obožavatelje pitanje o tomenajživlji događaj iz života pjevača, mnogi od njih sjećat će se ne samo njegove nagrade i popularne pjesme, nego i strašnu priču s premlaćivanjem Rihanne u 2009. Slika "Dobrodošli u moj život" utječe ne samo na uspjeh u show businessu, već i na vrijeme kada je Brown bio na pristaništu.

Prikolica počinje s činjenicom da je Chrissoba i sjedi na stolicu koja je u središtu prostorije. Dalje na televizijskim ekranima pojavljuju se jedan za drugim kolege: Jamie Fox, Asher, Rita Ora, Jennifer Lopez i mnogi drugi koji se dive svojim talentima. Međutim, sljedeća se slika zamjenjuje snimkama iz vijesti. Vodeći ih govore o brutalnim premlaćivanju Rihanne, njegovog ljubavnika i činjenici da je pjevač pobjegao na mjestu zločina, skrivajući se od policije. Na kraju videa, gledatelj će vidjeti Chrisovo iskreno priznanje o onome što je doživio u one dane: "U jednom trenutku mojega omiljenog američkog umjetnika pretvorio sam se u kriminalca, neprijatelja države. Sišao sam s vrha prema tlu, činilo mi se da su mi krila odrezana. U one dane nisam mogao spavati ni jesti. Htio sam počiniti samoubojstvo. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. U videu možete vidjeti i svoju majku. Ona govori suzama u očima koliko je nelagodno u trenutku kada je saznala za premlaćivanje: "Toga dana, kad se to dogodilo, počeo sam shvaćati da gubim Chrisa. Bio je to najstrašniji trenutak mog života. "

vidi također
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom

Rihanna je oprostila Brownu

Upoznajte mlade ljude 2007. I2009 bilo je priča s premlaćivanjem pjevača. U ljeto iste godine, sud je proglašen krivim i imenovan mu petogodišnji probni rok. Osim toga, pravosuđe je zabranjeno pristupiti bivšoj ljubavi bliže od 46 metara. Godine 2013. Rihanna je javno priznala da je oprostila Chrisu, a oni su se opet počeli susresti, ali uskoro su se par razletjeli.

Tako počinje prikolica

Mnogi kolege dive se Chrisovom talentu

Njegovi koncerti okupljaju punu dvoranu obožavatelja

Trailer kaže da je slavu pjevaču odmah došla

Chris je proglašen krivim za premlaćivanje drage

U prikolici Mike Tyson pozdravio je pjevačicu

Chris je bio vrlo zabrinut nakon incidenta s Rihannom

Tako je Rihanna izgledala nakon premlaćivanja

Chris Brown i Rihanna u 2013