Beyonce i Jay Z neće imati drugo dijete

Beyonce i Jay Zee, čiji se brak rasplamsava na šavovima,Zaustavio se pokušavajući zamisliti još jedno dijete. 34-godišnja pjevačica je donijela ovu odluku, a njezin 46-godišnji muž složio se s njim. Par shvaća da se mogu razvesti i ne žele pogoršati izdvajanje Beyonceove trudnoće, pišući inozemni mediji.

Problemi u braku

Prema glasina, pjevačica je umorna od imperijaJay Zee, koji kontrolira svaki korak zvijezde žene. Ako prije nego što je pop diva volio njegovu skrbništvo, sada želi imati više slobode. Zauzvrat, reper iskreno ne razumije zašto njegova supruga odbacuje njegovu pomoć.

Posljednji sukob, povezan s Beyonceovom željom da ode na turneju, ostavljajući Jay Z kod kuće, samo pooštrio međusobno nezadovoljstvo.

Osim toga, glazbenik je iskreno rekao svojoj ženi da zbog svoje profesionalne aktivnosti nije siguran da će se moći povući za neko vrijeme i podijeliti s njom radost i nevolje majčinstva.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

pojas za spašavanje

S obzirom na nezdravu atmosferu u svom odnosu, poznate osobe na neodređeno vrijeme odgode rođenje drugog djeteta (već imaju četverogodišnju kćer Blue Ivy), rekao je insider.

Mnogi fanovi su bili uzrujani da bi saznali da su se planovi za budućnost svojih favorita radikalno promijenili. Vjeruju da bi jedno drugo dijete moglo pomoći ljubavnicima da uspostave osobni život.

Međutim, ova kontroverzna metoda nije za njih. Beyonce i Jay Z neće se žuriti na razvod i pokušat će spasiti brak, ali ne uz pomoć bebe.

Beyonce i Jay Zi nisu sigurni da će nastaviti zajedno

Par je zaključio da ne bi bilo pametno imati još jedno dijete dok se ne otkriju

Već imaju četverogodišnju kćer Blue Ivy