Anne Hathaway je postala majka u ožujku

Anne Hathaway predstavila je svog supruga s Adamom Shulmanomnjihova prva beba. Ovaj nadahnut događaj dogodio se 24. ožujka, pišu zapadni tabloidi. U obitelji holivudske glumice i dizajner nakita, rođen je dječak po imenu Jonathan.

Majstori zavjere

Novorođeni roditelji koji su sanjali nasljednikatrenutak njihova vjenčanja, nije se žurilo podijeliti ovu intimnu vijest s obožavateljima i novinarima, uživajući u miru i sreći. Informacije su potaknute medijima, a predstavnik 33-godišnje osvojene Oscara potvrdio je vijest.

vidi također
  • Ann Hathaway odijeva se s buvljaka i ne srameće se zbog toga
  • Anne Hathaway priznaje svoju ljubav prema mužu u časopisu Elle
  • Prvih slika iz snimanja „Oceanovih Osam djevojke”

Službene informacije

Kao što žalba kaže, Anne Hathaway po prvi putpostala majka 24. ožujka. Jonathan Rosebanks Shulman rođen je u privatnoj bolnici u Los Angelesu. Novorođenčad i njegova majka osjećaju se dobro, prikupljajući snage u okruženju rodbine.

Podsjetimo, roman Hathaway i Shulman započeli su 2008. godinegodine, u četiri godine ljubavnici se oženili. Otada je Anne bezuspješno pokušavala zatrudnjeti. Dugo je vrijeme uopće nije komentirala njezinu zanimljivu situaciju i, očigledno, neće pokazati malenom sinu strancima.

Ann Hathaway i Adam Schulman postali su prvi roditelji

Dana 24. ožujka Anne Hathaway rodila je Jonathana sina

Zastupnik glumice potvrdio je istinitost informacija

Dijete i Ann se dobro osjećaju

Devet dana prije isporuke!

Dugo su sanjali o bebi!