Victoria i David Beckham dijele imovinu - razvod se približava?

Nedavno je obitelj Beckham neugodno. Tisak je počeo govoriti o činjenici da je zvjezdani par donio konačnu odluku o razvodu. Međutim, Victoria i David nisu dali nikakve službene izjave o ovom pitanju, a nema razloga da obožavatelji razmišljaju o raspadu para, osim postupne podjele kapitala stečenog u braku.

Razvod ili dio sfera utjecaja?

Informacije koje su Victoria i David odlučilirazdvojio se, pojavio se nakon objavljivanja dokumenata koji su rekli da je u prosincu 2014. čovjek napustio mjesto ravnatelja Beckham Branda, gdje je radio šest godina. Nakon toga, cijeli kapital tvrtke podijeljen je na tri jednaka dijela, koji su otišli u David, Victoria i izvršni direktor Robert Dodds. Osim toga, svi ugovori vezani za marku David Beckham preneseni su u DB Ventures Limited, podružnicu Beckham Brand Ltd. Ova će tvrtka sada raditi samo uz zaštitni znak Davida, bez sudjelovanja njegove supruge.

Valja napomenuti da bilo kakvi komentari naTaj je par odbio dati, ali njihov predstavnik je rekao da je operacija podijeliti sferu utjecaja normalna. "Odluka zvijezde za restrukturiranje tvrtki i razdvajanje njihovih robnih marki jedna od druge je računovodstveno pitanje", kazao je napokon.

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Beckhams tiho prodaju svoju imovinu

U proljeće 2014, par prodao zloglasne"Buckinghamska palača", koja je bila u engleskoj županiji Hertfordshirea. Nakon toga u ljeto 2015. David je prodao svoju rezidenciju u Madridu. U jesen iste godine zvijezda je prodala francusku vilu na Cote d'Azur. Ne tako davno postalo je poznato da je Victoria prodala svoju ekskluzivnu Range Rover Evoque, čiji su dizajnerski elementi sudjelovali sami.

Međutim, ne biste trebali paničariti ispred vremena, jerako se podjela imovine dogodila u pripremi za razvod, David ne bi uložio svoj novac u promociju branda svoje supruge, a to čini sa zavidnom dosljednošću.

Victoria i David Beckham

Victoria je otvorila butik u Hong Kongu bez supružnika

David voli svoju obitelj i ne boji se šivati ​​lutke za kćeri

Mansion u Velikoj Britaniji

David je prodao rezidenciju u Madridu

Victoria prodaje Range Rover Evoque