Viktoriya Bekhem prodaje svoj ekskluzivni automobil

Poznati pjevač i dizajner Victoria BeckhamPostao lice Range Rover Evoque u 2012. Tada je trendsetter dobio ekskluzivan automobil ove marke. U svijetu takvih automobila postoji samo 200 komada, a da ne spominjemo činjenicu da je Victoria uvela u dizajn interijera viziju udobnosti i stila.

Automobil prodaje otac

Ne tako davno na mjestu AutoTrader pojavioNajava prodaje ekskluzivnog automobila Victoria Beckham. Putovala je oko tri godine i sada odlučila da je vrijeme za sudjelovanje s automobilom. Automobil prodaje njezin otac: komunicira s osobom koja traži kupca i, ako postoji potreba, to pokazuje. Cijena koju sam željela dobiti za Range Rover bila je 60.000 funti, ali je upravo u posljednje vrijeme pala na 55.000.

Ravnatelj prodajnih zastupnika Nick Horwood, kojiPoduzeli nadzor nad budućim sporazumom, u svom intervjuu je rekao sljedeće: "Ovaj automobil imao je jednog vlasnika - Victoria Beckham. Putovala je oko tri godine, ali posljednji put automobil je nepotreban. Ovo je ekskluzivni model s dizajnom koji je napravljen prema skicama poznatog pjevača. "

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

U intervjuu, Victoria Beckham potvrdila je prodaju

Nakon što je tisak postao svjestan prodajeRange Rover, pjevačica je dala kratki intervju i objasnio svoje postupke. "Prodajem ovaj auto jer mislio je da će ga David odvesti, ali, nažalost, to se ne događa. To je stvarno ekskluzivan i za mene ovaj auto je vrlo ponosan. Ovo je moj prvi automobil, u kojem su interijer i neki elementi tijela napravljeni u potpunosti prema mojim crtežima. Ovaj Range Rover odražava moju osobnost i nadam se da će uskoro naći novog vlasnika ", rekla je na kraju.

Victoria Beckham lice Range Rover Evoque

Victoria Car

Najava najave

Postoji samo 200 takvih automobila

Interijer automobila

Dizajn je osobno razvio pjevač

Sada nitko ne koristi automobil

Ovaj automobil je ponos Victoria

Victoria Beckham