Rihanna

O mogućim psihološkim problemima uDanašnja rođendanska djevojka Rihanna (20. veljače, 28) obratila se nakon otkazivanja svojih brojeva na svečanosti Grammyja. Sada je Barbadian pjevačica za neodređeno vrijeme odgodila početak svoje svjetske turneje.

Službeni objašnjenja

Rihannov menadžer, opravdavajući sebe, izjavio je da je njegovOdjel nije ušao u pozornicu nagrade glazbe, jer je oboljela od bronhitisa. Što se tiče razloga turneje, do sada nije bilo komentara za medije.

U dobrom zdravlju

Verzija bolesti zvijezde vrlo je sumnjiva. Nekoliko dana prije Grammyja, nastupila je sjajem na događaju MusiCares u Hollywoodu.

Na probi prije koncerta u Los Angelesu, prema riječima očevidaca, ljepota je u lošem raspoloženju. Bila je histerična zbog kvalitete zvuka i drugih organizacijskih trenutaka.

Tri sata prije Grammyja

Kao zapadni tabloidi, prije ceremonijeRihanna je u društvu prijatelja došla u restoran. Što nije završio večeru, slavna skočio sa stolice, vičući i gestikulirajući, maše rukama, pokušavajući dokazati nešto za svoje prijatelje. Zatim je izlazila iz zgrade kao opaljen, ušla u auto i nestala.

vidi također
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Neuspjesi u osobnom životu

Prema riječima insajdera, pjevačica je bila umorna od toga što je sama. Vrlo se nadala da će afera s Leonardo DiCaprio razviti u strastvenu romantiku, ali to se nije dogodilo. Zatim je pala za rappera Drake, s kojom je radila zajedno na isječku Work. Par je otvoreno koketirao na setu, ali kanadski glazbenik ne želi ozbiljan odnos s Rie.

Usput, navijači su željno čekaju Rihannin govor na ceremoniji dodjele nagrada BRIT, koji će se održati sljedećeg tjedna u glavnom gradu Britanije.

Nakon Grammyja, pjevač je otkazao početak turneje

Rihanna kaže da je bolestan od bronhitisa, ali sve ukazuje na živčani slom

Nekoliko dana prije ceremonije, lijepo je pjevala

Rihanna izgleda depresivno

Prošlog je tjedna predstavila debitnu zbirku za Puma marku u tjednu

Ljepota želi obitelj i djecu?

Djevojka prolazi kroz to što nije učinila ništa s Leonardo DiCaprioom

Drake također ne želi ozbiljan odnos s RiRi

Okvir od zajedničkog isječka za pjesmu Work

Zabavni provokativni isječak za sastav Rad: