koliko je stara Dzhennifer Lopes

Ova glumica i pjevačica sa španjolskim korijenima tako osvaja sve sa svojom energijom i lijep izgled, da su mnogi pitaju: koliko godina pretvorio Dzhennifer Lopes u 2015. godini?

Starost Dzhennifer Lopes

Sada poznatih Dzhey Lo 46 godina, ali u stvarnomŽivot zvijezde jedva daju 30, tako da izgleda dobro. Neka nam dati pravi odgovor na pitanje: kada je rođen Dzhennifer Lopes. Rođena je 24. srpnja 1969, u New Yorku.

Njegova karijera Dzhennifer Lopes započeo početkom1990. Prvo ju je primijetio kao plesačica i bio pozvan da u emisiji In Living Color, koji je emitiran na televiziji. I tek nakon što je došao prvi pozivnice za televiziju, a zatim u kino kao glumica. Svijetla djelujući talent i veličanstvene vanjske podatke pomogao Dzhennifer Lopes doći do vrha i postao jedan od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu. Među njegovim poznatim ulogama uključuju takve filmove kao što su "Selena" (1997), "Daleko od očiju" (1998.), "Jersey Girl" (2004.), "Shall We Dance" (2004.).

Mnogo više popularan Jennifer LopezTrenutno, kao pjevač. Ona ima niz uspješnih albuma, to pokazuje veliku ljepotu plesnih predstava obilaska svijeta. Ona je često igra ulogu vodećih događaja. Osim toga, ona ima svoju vrlo uspješnu liniju odjeće J.Lo. Sudjelovali pjevač i društvene aktivnosti.

Osobni život Dzhennifer Lopes

U životu Dzhennifer Lopes imala tri braka, svi onizavršio razvodom. Janeina prvi muž je bio konobar iz Miami Ojani Noa, a njihov brak trajao samo godinu dana. Nakon toga, također je završio neuspjehom braku s Sean Combs. Jedan od najupečatljivijih odnos Dzhennifer Lopes može se smatrati dugo aferu s glumcem Benom Afflekom. Godine 2002., par ni obaviješten o namjeri da se u braku, ali prije vjenčanja nikada ne dođe.

vidi također
  • Ben Affleck i Lindsey Shukus pojavio u javnosti
  • Ben Affleck i Lindsey Shukus žive pod istim krovom
  • Ben Affleck se sastao s TV producentom Lindsay Shukus

Treći suprug Dzhennifer Lopes je bio pjevač MarcAnthony. S njim na glumica i pjevačica ima zajedničke djece - blizanci Max i Emmy. Par se oženio 2004. i razveli 2011. Razlog je bio teško razdoblje u odnosima. Nakon toga, Jennifer sada i onda se sumnja romana s plesačima svog tima, što je obično mnogo mlađi od većine Jen. Međutim, uloga četvrtog supruga Dzhey Lo do sada nitko od njih nije bio nagrađen.

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes lik

Glumica i pjevačica Dzhennifer Lopes

čak i sada Jennifer ponosno pokazuje lijepe obrasce

Dzhennifer Lopes sretni ljubitelji svijetle glazbeni brojevi

Dzhennifer Lopes je također uspješan poduzetnik

Dzhennifer Lopes uspijeva zadržati odličnu formu

Jennifer Lopez ima dvoje djece

Dzhennifer Lopes je sada 46 godina