Osobni život Odri TOTU

Obožavatelji se uvijek vesele detaljimaO svom osobnom životu, njezinom mužu i djeci, talentiranoj francuskoj glumici Audreyu Tautou, ali slavna osoba jednostavno nije spremna podijeliti ovo s drugima. Audrey vjeruje da nema potrebe širiti takve stvari.

Sam glumica komentira: "Strah me previše reći da uopće ne govorim o tome! Ja sam vrlo loš kupac za ženske časopise. Kad čitamo intervjue s glumicama, mislim da nas ne zanima kako će govoriti o njezinoj ulozi. Očekujemo da ćemo otkriti najtajnije tajne njezina života, o svojoj obitelji, njezinom mužu, njezinoj djeci ... Priznajem to, kao čitatelja, zanima me i ovo. Ali u mom slučaju ne postoji ništa za raspravu dugo vremena. "

Je li trudna Audrey Toth?

Zaobljeni trbuh i lagano umoreno lice - to je bilo dovoljno za rođenje glasine o vjerojatnoj trudnoći glumice.

Nedavno, mreža ima informacije o zglobuOdrijeva večera sa svojim suputnikom. Informanti su žurno primijetili ženinu okrugli trbuh. Jedan od svjedoka čak je rekao da je tijekom tosta, glumica promijenila čašu vina čaši vode.

Naravno, glumica je i dalje tiha, a njezini su agenti odgovorili da osobni život Audreya Tautoua nije komentirao. Morali smo čekati samo nekoliko mjeseci kako bismo shvatili je li to istina ili nije.

Audrey Totu zaručena je svom tajnom ljubavniku?

Je li se ljepota Odry mogla susrestitvoja ljubav? Francuski i britanski tabloidi jednostavno su izgubili svoj put kako bi dobili barem neke informacije o izabranoj slavnoj osobi. U 2013. godini, u intervjuu za časopis psihologije, na koje se nije slagala za gotovo 10 godina, zvijezda je rekao: „Mislim da sam sada na putu do neke vrste ravnoteže u životu!”. I ovo je nevjerojatno intrigiralo sve više. U lipnju 2014. glumica je otišla u London kako bi predstavila Michel Gondryjev film "Days of Foam", u kojem glumila glumica. Kad je dao intervju za jedan od izdavača, novinari primijetili na njoj prstenjaka, a ne ustručavajte se pitati, da li je to vjenčanje. Na to je Audrey odgovorio: "Ne znam! Je li ovo dovoljno? "

vidi također
  • Dva komadi pod jednim krovom: Stella Maxwell preselio u Kristen Stewart
  • Mužkinja sestre Kardashian napustila je komu
  • Hilary Duff i njezin bivši suprug postavili su party u čast svoga sina Lukea

Sjetite se toga za sve godine karijere glumicePouzdano poznat samo o vezi između Audrey Tautou i Mathieu Shedid. Njihov odnos trajao je od 2006. do 2008. godine. Brak nisu zaključili, jer glumica ne vjeruje u instituciju braka, kao i većina francuskih žena.

Audrey Tautou je fascinantan izgled

Audrey Tautou u životu

Moderan Audrey Tothou

Audrey Tautou kao Coco Chanel

Audrey Tautou na skupu filmova Pena Days

Audrey Totu glumila je u toplesu

Audrey Tautou na otvaranju 65. Berlinale Film Festivala

Audrey Tautou i Tom Hanks

Audrey Tautou i Mathieu Shedid