Bobby Christine Brown

Uitni Hyuston sestra, koji nije bio samo njezin bliski prijatelj i menadžer, a po prvi puta prekinuo tišinu nakon tragične smrti njegove nećakinje Bobbi Kristina Brown.

Podsjetimo, djevojka je umrla u hospiciji, nakon šestogodišnje komete, nikada se ne oporavlja.

Gubitak tereta

Kissy (tako da je obitelj s ljubavlju zvala Christina) bila je iznimno teško preživjeti smrt njezine majke. Patty Houston i drugi rođaci pokušali su joj pomoći, ali to je bila samo njezina bol.

Kao što je sestra Houston rekla, čak i tijekom vjenčanja s Nickom Gordonom u očima svoje nećakinje, postojala je samo tuga.

Bobby i njezin zaručnik

Usput, Patty uvijek nije volio dečkanećakinja, koja je i dalje postala njezin suprug. Žena je priznala da je na sve moguće načine pokušala odvratiti djevojku od sindikata s Nickom, jer ga je sumnjao na dobitak. Ali argumenti nisu djelovali za nju, rekla je: "Volim samo njega."

Nakon smrti Bobbi Kristine Petti Hyuston pokušao je kriv Gordon za njezinu smrt. Istražitelji su provjerili tu verziju i nisu pronašli nikakvih čvrstih dokaza i dokaza.

vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston

Smrt Whitneyjeve kćeri

9. siječnja ove godine, koji je održan na vjenčanju Christine i Nick, a manje od mjesec dana, 31. siječnja nasljednica slavne pjevačice pronađeno je u svojoj kući, koja se nalazi u Atlanti. Bila je u nesvijesti.

Patty Houston, suzdržavajući joj suze,nećakinja bila u kupaonici i bila je potpuno gola. Oko joj cvijeće i zapaljene svijeće su postavljeni. Prvo što je osjetio na ulasku u sobu, bila je zvonjava tišina i mir. Žena nije mogla vjerovati u stvarnost situacije i zapamtite da je vrijeme u detalje sve do današnjih dana.

Bobby Christine Brown s Whitneyinom majkom Houstonom

Petty Houston sa svojom voljenom nećakom

Susreli su se oko dvije godine, au siječnju 2015. oženili su se.jpg

Teta Christina smatrala je Nick Gordon kao lovca na piće

Cristinini roditelji su Whitney Houston i Bobby Brown

Whitney i Bobby s kćeri Christinom

Christina s baka Sissy Houston

Razočarani otac Bobby Brown se nadala čudima

Bobby Christine Brown umrla je 26. srpnja 2015