Biografija Will Smitha

Rođendan Will Smitha pada na 25 godinarujna. Danas je američki glumac rođen 1968. godine. Dječak je odrastao u jednostavnoj obitelji. Smithova majka bila je učiteljica u jednoj od lokalnih škola, a njezin je otac inženjer. Willovi roditelji raspali su se kada je budući glumac bio samo trinaest. U toj se dobi morao odrasti i teško se oslanjati na sebe.

Naravno, biografija glumca Will Smitha zasićena jeuglavnom činjenice njegovog zvjezdanog rada. Ali vrijedno je obratiti pozornost na njegov osobni život. U dobi od 24 godine, glumac se udala za šarmantnu Shiri Zampino. Ali njegov brak jedva je trajao tri godine, nakon čega su mladi ljudi podnijeli zahtjev za razvod braka. Tijekom svog vremena zajedno u obitelji Smith, rođen je dječak, koji je dobio ime po ocu Willardu Christopher Smithu III. Ubrzo su ga njegovi roditelji zvali Trey. Nakon razvoda dječak je ostao s majkom.

Drugi put, Will Smith se oženio dvije godine kasnijenjegov prijatelj iz djetinjstva Jade Pinkett. U ovom braku, glumac ima dvoje djece - sina Jayden i kćer Willow. Sa svojom drugom ženom, glumac i dalje živi, ​​iako su oko para bile loše glasine koje su imale jak utjecaj na odnos između Jade i Will. Obitelj Will Smitha više se puta pojavila u svojoj biografiji u dijelu rada. Mlađi sin i kćer glumca čak su djelovali u filmu s njim, a njegova supruga ga uvijek prati u svim ceremonijama i premijerama.

Will Smithova karijera

Njegova slava Will Smith nije zaradila u filmovima. Prvi put mu je ime zvučalo skoro cijeli svijet, kada je Smith nastupao u hip-hop duetu 80-ih godina. Zatim je glumac najprije nagrađen Grammyom kao najboljim rap umjetnikom. Kasnije, Will je odigrao veliku ulogu u senzacionalnoj seriji "Prince of Beverly Hills", nakon čega je njegova osobnost postala poznata u svakom kutku svijeta.

vidi također
  • Festival Cannes 2017. - crveni tepih, ceremonija otvaranja, zvijezde i haljine za filmske festivale
  • Jaden Smith je donio svoje rezanje dreadlocks na Met Gala 2017
  • Zbogom, dreadlocks! Will Smith odrezati kosu njegov sin Jaden

Tijekom svoje karijere, Will Smith je dvaput nominiran za Oscara, četiri puta za nagradu Zlatni globus. Danas, prema časopisu Forbes, glumac je najviše plaćen na svijetu.

Will Smith i njegova druga supruga Jada Pinkett

Will Smith na ceremoniji dodjele Oscara 2014

Will Smith s prvom suprugom Shiri Zampino i sina Trey