biografija Anne Hathaway

Anne Hathawayeva biografija nije složenaOkreće se ili glasno skandali. Ova djevojka je više vjerojatno da će privući njenu talentiranu glumčevu ulogu i izvanrednu pojavu, a ne za ništa što je uspoređena s takvim glumicama kao što su Julia Roberts, Audrey Hepburn i Judy Garland.

Anne Hathaway u svom djetinjstvu i glumačke karijere

Djevojka je rođena 12. studenoga 1982. u New Yorku u Brooklynu. Roditelji Anne Hathawaya bili su povezani s glumačkom okolinom, majka je bila glumica, a otac je bio odvjetnik.

Ann Hathaway je debitirao na ekranu od 1999. godineu seriji "Budite sami". Nakon toga, bila je u filmovima Disneyovog filmskog studija već nekoliko godina. Prvi dio „Princezini dnevnici” i Ann donio prvi veliki uspjeh cast, kao i prvi popularnost među gledateljima. Godine 2004. došao je nastavak "The Princess Diaries:. Royal Engagement" Gotovo sve djelo Anne Hathawaya bilo je uspješno, a cijenili su ga kritičari. Igrala je u filmovima kao što su „Dzheyn Ostin”, „Brokeback Mountain”, „Rachel se udaje”, „Vrag nosi Prada” i sjajno obavlja ulogu mačka žena u filmu „The Dark Knight Rises”.

Ali njezin najveći uspjeh donio je ulogu u glazbi"Les Miserables" na romanu istog imena Victor Huga. Anne je vodila ulogu Fantine u njemu i osvojila za njen "Zlatni globus", "Oscar" za najbolju sporednu glumicu, nagradu BFTA, kao i Ceh Časnika za glumce u SAD-u.

Osobni život Anne Hathawaya

Anne Hathaway za oko 5 godina je u vezi sTalijanski poslovni čovjek Rafaello Follieri. Međutim, uhapšen je zbog prijevare i krađe novca. Anne je također bila uključena u ovaj skandal, ali u slučaju je otišao samo kao svjedok, a najava joj nije bila predstavljena.

vidi također
  • Emily Ratazhkovski sa šiškama u usporedbi sa Odri Hepbern
  • Julia Roberts je zarobljena bez hlača
  • Julia Roberts dao je savjete o obrazovanju blizanaca Clunya u emisiji Ellen DeGeneres

Nakon toga, Ann je započeo vezu s dizajneromnakit Adam Shulman. U 2012. se par vjenčao. Privatni život Anne Hathawaya zasjenjen je nedostatkom dvoje djece. Nedavno je bilo izvješća da je glumica bila očajna da se prirodno trudna i ona i njezin muž već traže mogućnosti za usvajanje djeteta.

Anne Hathaway rođena je 12. studenog 1982

Anne Hathaway se često uspoređuje s Audrey Hepburnom

Ann Hathaway u jednom od njezinih debitantskih filmova Kako postati princeza

Ann Hathaway ima puno kinematografskih nagrada

Uloga Fantinija u filmu Les Miserables donijela je glumicu Oscar

Anne Hathaway kao ženska mačka

glumica Anne Hathaway

Anne Hathaway sa suprugom

Anne Hathaway