Beyoncé i njezin suprug Jay Z i njezina kći Blue Ivy

Glasine koje između veličanstvenog Beyoncéa i njesuprug Jay Zi ran davno, crna mačka se prvi put pojavila u novinama prije godinu dana. Reporteri su otkrili impresivan popis rappera ljubavnica, pa čak i kraljica R'n'B uspjela je oboriti roman vlastitim tjelohraniteljem. Međutim, njihova obiteljska zajednica dugo je bila uspješna robna marka, a planirana turneja ne daje priliku da slijedi želje duše.

Izlaz: da bi predstavio obiteljsku sreću bez oblaka, tako i glazbenici čine zadovoljstvo entuzijastičnim navijačima.

Kraj bajke

Međutim, srce, kao što znate, nije kamen. Sudeći po nekim znakovima, djevojčica je sve teže igrati igru ​​"sretni brak". Na zajedničkim koncertima par se dugo odvojeno i istodobno zaustavlja u različitim hotelima. Beyoncé i Jay Zee su razdvojeni.

Reper na njegovoj strani potvrđuje želju za nastavkom suradnje s pjevačem, čak je ponudio svojoj ženi da postane njezin agent, koju je ljepotica odbila.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Sjetite se da par raste zajedničko dijete -Djevojka s egzotičnim imenom Blue Ivy (Blue ivy). Roditelji ne žele dati dijete brige i još ih nisu rekli o problemima u obitelji. Neki dan paparazzi snimali su par s njihovom kćeri tijekom zajedničke šetnje na jahti. I Beyoncé i Jay Z su brinuli za trogodišnje dijete.

Beyoncé i njezin suprug Jay Zee

Beyoncé i njezin Jay Zee

Beyonce sa suprugom Jay Zee na jahti s kćeri