Monica Bellucci u mladosti

Glumica i model praktički Monica Belluccijedna od najljepših i najseksi žena na svijetu. Njezin je izgled toliko privlačan da čak i za 50 godina bilježi poglede drugih, tako da su mnogi izuzetno zainteresirani da znaju što je Monica Bellucci u mladosti.

Mlada Monica Bellucci

Prvi ugovor s talijanskim modelomagencija Elite Model Management Monica Bellucci zaključila je kad je navršila 16 godina. Slike vrijeme pokazati nam izuzetno atraktivna mlada djevojka sa kovrčavom kosom, punim usnama i okruglim obrazima. U kasnijim slikama mladenački oblina ovalno lice ustupa svijetle izraženim kiparskih jagodica.

Monika je uvijek zadržala atraktivnostokrugost, kao i primjetan kontrast između prsa, struka i kukova. Parametri likove Monica Bellucci u mladosti bili su približni poznatom idealu 90-60-90 i bili su 89-61-89. Visina i težina Monice Bellucci u mladosti bile su 175 cm i 64 kg. No, glumica je više puta rekla da nikada nije smatraju njezin lik idealnom, štoviše, nikada nije pokušala postići ideju. Tvrdila je da je bila previše lijena da neprestano i neprestano rade na sebi, a drugo, u tome nije vidjela puno smisla, budući da svatko na svijetu ionako ne bi bio zadovoljan i sigurno će naći nekoga - tko će biti nezadovoljan vašim izgledom i pronaći, zašto kritizirati.

Nakon početka karijere u svojoj mladosti, figuraMonica Bellucci je prošla nekoliko promjena, ovisno o zahtjevima uloge. Opetovano je primijetila da, ako to posao to zatraži, lako može izgubiti težinu odlaskom na zdravu prehranu koja uključuje ribu, meso i povrće. Međutim, sama Monica više voli uloge za koje treba utipkati težinu, jer to čini njezinu figuru još više ukusna.

Monica Bellucci u svojoj mladosti i sada

Do sada, Monica Bellucci čuva lijepuizgleda, njezin lik izgleda vrlo atraktivan, a njezine lica su još uvijek plemenite i profinjene. Međutim, pričaju o svojim tajnama mladosti, glumica uvjerava da ne radi ništa posebno za održavanje njezinog oblika. Dakle, spominjući djelo na slici, ponovno se odnosi na gore spomenuto, lijenost, ali napominje da se s godinama pokušava preseliti više i pravilnije jesti, a ako ima vremena ići u teretanu i tečajeve joge. Ali, na žalost, u životu glumice, angažiran u nekoliko projekata i stalno se kreće po svijetu, ovaj put je vrlo malo. Govoreći o prehrani, Monica Bellucci naglašava da nikad nije sjedila na dijeti, a sve promjene u masi su se dogodile isključivo poštivanjem zdravih principa u prehrani.

Što se tiče njege kože lica i tijela,ovdje je najbolji način na koji glumica smatra toplu kupku. Kao što je skrb odabire razne kozmetike s laganim teksturama koje se lako apsorbiraju i ne ostavljaju film na koži. Posebnu pažnju posvećuje brigu o usnama, budući da su dosta dovoljna za Monicu, a prvo pazimo na usne osobe.

Monica Bellucci jako voli šminka i vjeruje u toon ne samo da naglašava prirodnu ljepotu žene, nego također čini da stvara neku vrstu zaštite oko nje. Kao svakodnevna opcija, koristi se nijanse sive ili smeđe boje, naglašavajući boju očiju, kao i prirodnu boju ruža i nužno crnu maskaru. Za večer, često se ruževi i nijanse boje golova mijenjaju u atraktivnu crvenu boju.

vidi također
  • Festival Cannes 2017. - crveni tepih, ceremonija otvaranja, zvijezde i haljine za filmske festivale
  • Novi poljubac Monica Bellucci u Cannesu: znamenitosti iz Pedra Almodovara i Zhyulet Binosh
  • Ljubljeni Vincenta Vincenta Kassela pušten je u Cannesu bez njega

Međutim, sam Monica opetovano je naglasio da to nijenastojimo ostati zauvijek mladi. Mnogo je važnije za nju da se prihvati i izgleda dostojanstveno u bilo kojoj dobi, nego da postane smiješno, pokušavajući se držati korak s neodoljivom mladosti.

Monica Bellucci u mladosti1

Monica Bellucci u svojoj mladosti2

Monica Bellucci u svojoj mladosti3

Monica Bellucci u mladosti4

Monica Bellucci u svojoj mladosti5

Monica Bellucci u svojoj mladosti6

Monica Bellucci u mladosti

Monica Bellucci u mladosti

Monica Bellucci u svojoj mladosti9