David i Victoria Beckham

Sindikat David i Victoria Beckham smatra se jednim od najjačih i najsretnijih među zvijezdama. Tijekom godina pokazali su idealan odnos prema drugima.

Victoria i David Beckham - ljubavna priča

Započeo je roman Victoria Adams i David Beckham1997. U to vrijeme su oba supružnika već bila popularna - Victoria je uspješno pjevala u grupi Spice Girls, David je igrao za nogometnu momčad "Manchester United". Njihov sastanak dogodio se na nogometnoj utakmici. Victoria nije pitala Davida za autograme, što ga je iznenadilo, ali je napisao svoj telefonski broj na kartu, koja se usput i dalje drži. On je, unatoč činjenici da je sanjao o upoznavanju solista popularnog benda, mogao samo predstaviti sebe. Na prvi pogled izraslo je ljubav, a odnosi su se brzo razvili.

Godinu dana nakon poznanstva, zvijezde su najavile svoj angažman i uskoro su se udale.

Ljubavna priča nastavlja se i danas - 2015. par će proslaviti 16. obljetnicu vjenčanja.

Vjenčanje i djeca Victoria Beckham i David Beckham

Svečano vjenčanje dogodilo se u srpnju1999. Vjenčanje David i Victoria Beckham dogodilo se na kraljevskoj razini u jednom od dvoraca u Dublinu. Trenutno, David i Victoria Beckham imaju 4 djece:

  • u vrijeme vjenčanja već su imali sina Brooklyn;
  • Za 3 godine postojala je i druga dijete - Romeo James;
  • sin Cruz rođen nakon krize koju je obitelj doživjela u 2003 - nesporazum supružnika je povezana s skandalozne glasine o nevjere Davida sa svojim pomoćnikom Rebekkoy LUS;
  • Godine 2011. Beckham je rodio kćer Harper Seven, šarmantnu djevojčicu, vrlo sličnu majci.

Koliko djece iz Davida i Victorije Beckham će imati, oni sami ne mogu reći. Zvijezde kažu da dok nisu protiv pete bebe.

Fotografije Victoria i David Beckham često supojavljuju se na stranicama modnih časopisa - par izgleda vrlo skladan, voli se odjenuti u istom stilu i pozirati ispred kamere. Često možete vidjeti Victoria i David Beckham s djecom na modnim revijama - popularna mama nije napustila vokalnu karijeru, ali je također postala dizajnerica.

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Par za godine obiteljskog života dogodilo se mnogo putasvađa, nesporazumi, ali pokušavaju brzo podići, ne napuhati slonu iz leta i voditi brigu o njihovu odnosu. Jedno od pomirenja, na primjer, završilo je ponovnim vjenčanjem, dvostrukim tetovažama s datumom vjenčanja i natpisom: "Sve iznova."

David i Victoria Beckham1

David i Victoria Beckham2

David i Victoria Beckham3

David i Victoria Beckham4

David i Victoria Beckham5

David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham7

David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham