Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Jučer je svjetlo ugledalo novo stvaranje glazbenika JayaZi je album pod nazivom "4:44". Oni koji prate rad muža Beyoncea znaju da su sve pjesme dovoljno emocionalne i iskrene, no taj je album iznenadio čak i najzadovoljniji obožavatelji. Gotovo svi skladovi uključuju intimne stvari iz osobnog života: Beyonceova izdajica, seksualna orijentacija majke, svađa sa Solange Knowles i još mnogo toga.

Jay Zee

Jay Zee

Prepoznavanje izdaje Beyoncéa

Godine 2016., slavna žena Jayja Zeeapredstavio svoj novi album "Lemonade". Pjesme iz ovog zapisa dale su puno buke, jer je u njima Beyoncé rekla obožavateljima da joj je suprug varao. Album "4:44" postao je vrsta odgovora na rad poznate žene, u kojoj se JJ Zi ispričava zbog nevjere. Na „4:44” riječi su pjesme, u kojoj on traži oprosta od supruge koja je zbunjen s različitim ženama, on je priznao da je imao u životu su ljubavni trokuti i govori o sramoti koja se osjeća na ideju da djeca uče o svojoj izdaji.

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Skandal s Solange Knowlesom

U 2014. godini tisak procurio je informacije oČinjenica da je nakon balističke stranke Instituta kostima u dizalu Standart hotela bilo skandala između Jay Zee i Solange Knowles, sestre Beyonce. Kao što očevici govore, djevojka je napala glumca s optužbama za izdaju svojoj sestri i šakama. Incident je bio prigušen, međutim, sudeći po riječima novog albuma, Jay se prisjetio ove svađe. U sastavu "Family Feud", glazbenik kaže da je obiteljsko pogođenje loše. On optužuje Beyoncé da potiče Knowles da poduzme takve postupke i inzistira da supružnik prizna da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

Jay Zee, Beyonce i Solange Knowles izašle su iz dizala odmah nakon skandala

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Mama Jay Z je lezbijka

Još jedna senzacionalna objava 47-godišnjakareper je postao priznanje da je njegova majka Gloria Carter lezbijka. U sastavu "Osmijeh" Jay Zee govori o osobnom životu svoje majke. U ovoj pjesmi je reper kaže da mu je majka četvero djece, ali on je uvijek znao da ona voli žene. Jay Zee vjeruje da se zbog toga ne skriva od ljudi u ormaru. Svijet se kreće naprijed, a sada nitko neće pokazivati ​​prste kod lezbijke. Trebate samo priznati da ste osoba s nekonvencionalnom orijentacijom. Na kraju pjesme on priznaje da svaki put plakala od radosti kad je njegova majka pada u ljubavi.

Jay Zee s mamom

Jay Zee s mamom

Usput, Gloria Carter se oženio vrlo ranoi rodila 4 djece u braku. Unatoč tome, vrlo je rano razvela supruga i počela živjeti zasebno, povremeno počevši od odnosa sa ženama. Kao što se pokazalo kasnije, sva djeca ne osuđuju Gloriju jer je lezbijka. U 2012. godini, u intervjuu CNN-u, Jay Zee održao je iskren govor u kojem je podržavao ljubav prema istospolama i brak između takvih ljudi.

Jay Z podržava istospolnu ljubav