Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator

Rihanna ponovno u središtu pozornosti medija, osimglasine o zanimljivoj situaciji, pjevačica je dala još jednu zanimljivu informativnu prigodu. Čini se da se Rihanna pridružila poznatim "tvrtkama", koje su lovili nesretni obožavatelji. U različitim vremenima, Madonna, Eva Mendes, Jared Leto, Uma Thurman, Jennifer Lopez i Jennifer Lawrence patili su od pozornosti svojih obožavatelja. U različitim vremenima ove su slavne osobe primale prijetnje od obožavatelja, pa čak i postale žrtve napada!

Pjevač je unajmio tjelohranitelje

Riri "primio" pretjeranu pozornost određenogSalmira Fieratovich. Cijela ova epizoda počela je prošle godine: čovjek je krenuo na teritorij glumice, pa čak i nožem. Bio je uhvaćen i prebačen u ruke Themisa, ali neadekvatan obožavatelj uskoro je oslobođen i nastavio slijediti zvijezdu.

Nema nade za pravdu

Tko bi pomislio! Prošlog tjedna ponovno se ludi fan ponovno popeo na bazu pjevača Barbadosa. Stražari su pozvali policiju, ali sudac ... pusti uljeza da ide. Naravno, taj muškarac ponovno je došao do pjevačeve kuće i rekao da mu ništa neće zaustaviti - on će na bilo koji način privući pozornost svog idola.

Rihanna nastavlja pratiti obožavatelja

Dobro je da u to vrijeme sama glumica nije bilakod kuće. Kažu da više ne želi vjerovati američkom pravosuđu i preferira brinuti se o sebi. Pjevač je angažirao dodatnu sigurnost za sebe.

vidi također
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?
  • Rihanna čestita kraljici Elizabeti II na njezin rođendan

Istina, sud je zaključio da će Feratovich otići u psihijatrijsku bolnicu kako bi se izliječio od svoje opsjednutosti, ali tko može jamčiti da mu lijek može pomoći?