Karlie Kloss pokušao na slike Marilyn Monroe i Odri Hepbern u novoj oglašavanja Swarovski

24-godišnji Carly Kloss - jedan od najvažnijihpopularni modeli modernosti. Od početka 2016. godine, Carly predstavlja marku Swarovski, uz zavidnu postojanost koja se pojavljuje u oglašavanju novog nakita. Jučer je na internetu predstavljen još jedan dio fotografija iz Klossa. Ovaj put model se pojavio pred publikom na slici legendarne Marilyn Monroe i Audrey Hepburn.

Carly Kloss u slici Marilyn Monroe u Swarovski reklama

Carly Kloss u slici Marilyn Monroe u Swarovski reklama

Slike na slici Marilyn bile su vrlo sočne

Kao što su prikazane slike s foto sesije, na kojojCarly se pojavio na slici Monroe, kreativni direktor marke Swarovski je uspio implementirati svoju ideju bez ikakvih problema: napraviti Carly Marilyn. Iz fotografija, 24-godišnji model gleda gledatelja kao Dorothy Shaw, junakinju iz Monroea sa slike "Gospodo, vole plavuše". Raditi ispred kamere na modelu staviti na ružičastu bluzu s golom ramenom i rukom. Stil proizvoda bio je vrlo zanimljiv, jer su broševi iz Swarovca ​​fiksirali gumice koje su bile na ramenu i na struku. Za zanimljivu bluzu dodana je kratka ravna crna suknja i cipele s visokim potpeticama. Od nakita, pored 3 brošura, Kloss je mogao vidjeti mnogo narukvica, naušnica i prekrasnu ogrlicu. Ako govorimo o fotografskoj sesiji, slike se mogu vidjeti samo na Carlyju, ali i četvoricu muškaraca koji su okruživali model sa svih strana, pokazujući joj različite ukrase iz nove kolekcije marke.

Carly Kloss u slici Marilyn Monroe u oglasu marke nakita

Carly Kloss u slici Marilyn Monroe u oglasu marke nakita

Marilyn Monroe u filmu "Gospodo vole plavuše"

U reklamiranju Carlya nije snimljen jedan

Snimio s foto sesije nove Swarovski kolekcije

Snimio s foto sesije nove Swarovski kolekcije

Kloss na slici Audreyja - izvrsne klasike

Fotografije na Hepburnovoj slici odlučili su se držatiu stilu slike "Doručak kod Tiffany", u kojem je legendarna Audrey igrala ulogu Holly Golightly. Da biste to učinili, Carly zamoljeni da sjede za stolom u kafiću, a model ne treba samo piti čaj, ali i da se dive ukrase od Swarovski, tretirajući ih i primjere. Za rad s fotografima Klossa napravio veliku kosu poput Audrey u filmu, kao i staviti na puno modela ukrasa, koji podsjeća na one koji su bili na Hepburn tijekom snimanja „Doručak kod Tiffanyja”.

Carly Kloss u slici Audrey Hepburn u reklamama Swarovski

Audrey Hepburn u filmu "Doručak u Tiffanyu"

Audrey Hepburn u filmu "Doručak u Tiffanyu"

Carly Kloss na slici Audrey Hepburn uživa u ukrasima

Carly Kloss na slici Audrey Hepburn uživa u ukrasima

Kreativni redatelj zatražio je Clossa da isprobava naušnice

Carly je vrlo slična legendarnoj glumici

Oglašavanje nove kolekcije ispostavilo se vrlo lijepo

Oglašavanje nove kolekcije ispostavilo se vrlo lijepo

vidi također
  • Carly Kloss spasio je svijet i otvorio tečajeve za programiranje!
  • Bleyk Layvli je objavljena nakon rođenja svog drugog kćeri
  • Irina Sheik fotografirana je za tajni projekt Love Magazine

Kloss je komentirao rad s Swarovski brandom

Nakon završetka foto sesije, Carly je odlučio reći nekoliko riječi o tome kako je radila s novom kolekcijom Swarovski marke:

"Uistinu mi se svidjelo poziranje u takvomneobičan foto shoot. Glavna ideja ove kampanje za oglašavanje nove kolekcije je suvremeni stil i bezvremenski klasici. Da bi se postigao maksimalni učinak, kreativni direktor Swarovski odlučila oživjeti scene iz kultnih filmova, koji su igrali Marilyn Monroe i Odri Hepbern. Mislim da smo uspjeli prenijeti ovu ideju. To su glumice koje nisu podložne vremenu. S njihovim slikama, mnogi su bili sposobni stvoriti osjećaj lijepe, snažne i samopouzdane žene. Bio sam vrlo zadovoljan pokušavajući ispričati slike tih legendarnih ličnosti. "

Carly je volio isprobati slike Marilyn Monroe i Audrey Hepburn

Carly je volio isprobati slike Marilyn Monroe i Audrey Hepburn