Pjevačica Rihanna ukrašena je naslovnicom magazina "Hrabar broj"

Barbados pjevačica Rihanna još jednom"Lit up" na stranicama časopisa Paper Magazine. Sjetite se da je ova fotonska sesija za umjetnika jubilarna. Prvi put je pozvana na sjaj kao pokrovna cura točno prije 10 godina.

Cover Magazine

U dalekoj 2007, pjevač je bio pravedanobjavila je treće izdanje studija, Good Girl Gone Bad. Prema zvijezdama, ova je stvaranja postala za nju neku personifikaciju slobode. Vrijedno je plaćati danak: album je ocijenjen "izvrsnim" od strane obožavatelja i glazbenih kritičara.

Pop zvijezda predstavlja Sebastian Faenu

Nakon puštanja na slobodu, Rihanna se jednostavno "probudilapoznati ". O karibskim pop pjevačima svi su počeli razgovarati. RiRi je potom proglasio svoj glavni slogan "Život bez granica" i nastavlja se pridržavati toga do danas.

Rihanna (Rihanna) ukrašena je ožujskom izdanju časopisa Paper Magazine

Buntarka, jadna djevojka i pop princeza!

Očigledno, glumica je odabrala pravi put. Snimala je još pet uspješnih albuma, razvila nekoliko zbirki odjeće (Fenty Puma) i cipele (s Manolo Blahnik), dobila titulu filantropa godine ...

Rihanna u smionoj slici glumila je za Paper Magazine

Teško je navesti sva postignuća i postignućaRihanna je, međutim, sa svim svojim odori, to je još uvijek isti buntovni, ekscentrična žena koja gutljaja alkohola staklenke na Grammyjima, i plesala u bikiniju, okovan klincima s rhinestones na plaži na Barbadosu. Novi, proljetni poklopac izdanja je utjelovljenje slogana #BreakTheRules. Nakon što je pogledao kroz stranice časopisa, vidjet ćete Rihannu za ono što je: karizmatična, jedinstven, svijetle.

Rihanna u haljinama iz Christian Dior, Bally, Proenza Schouler i DSquared2

vidi također
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Glavni stilist pucnjave rekao je i ideja foto sjednice sljedeće:

"Odlučili smo da bi bilo sjajno staviti takav umjetnik kao Rihanna u potpuno običan okoliš".