Beyonce spektakularan show na Grammy-2017

Posljednja noć u Los Angelesu pokazuju poslovne zvijezdeOkupili su se na predizbornoj 59. Grammy ceremoniji. Na pozornici i u auditoriju zasjala su Lady Gaga, Adele, Katy Perry, Jennifer Lopez, Celine Dion, Rihanna, ali kraljica je jučer bila trudna s Beyonceovim blizancem.

Nije isprika za besposlenost

Početkom veljače, Beyoncet, nakon objavljivanja u društvenoj mrežiEloquent fotografija, rekavši da se ona i njezin suprug Jay Z spremaju postati roditelji dvoje djece odjednom. Nakon radosne vijesti, pjevačevi fanovi pričekali su za predstavljanje Grammy nagrade za glazbu kako bi vidjeli njezin crveni tepih događaja. Međutim, pjevačica je dala svima pravu iznenađenje. Beyoncé nije pozirao na fotogaleriju, već je zasjao na pozornici, nakon što je izvela pred dvije milijuna publike dvije pjesme.

Trudni blizanci Beyonce su govorili na Grammy Awardsu

Trudni blizanci Beyonce su govorili na Grammy Awardsu

Za glasno pljesak

Glumica nominirana je u devet nominacijaNagradu američke akademije snimanja zvuka izvedeno je hitove iz njegovog najnovijeg senzacionalnog albuma Lemonade - skladbi Sandcastles i Love Drought, koji se pojavljuju u svjetlu zaslona na slici indijske božice.

pjevačica

okvir

glumica

Zlatne i crvene backgammonske ljepote, autorstvoPeter Dundas, koji je radio u Roberti Cavalli, bio je otvoren i iskren. Beyonce se odlučila na vrlo rizični trik - stolicu na kojoj je sjedila, sagnula se i lebdjela u zraku. Jay Zee i petogodišnja Blue Ivy ponosno su gledali izvedbu svoje voljene supruge i majke.

trik

Beyonceov trik na pozornici

Solange Knowles i Jay Zee s kćeri

Solange Knowles i Jay Zee s kćeri

Odjeveni u crvenu sjajnu haljinu sBlistav dekolte, pjevačica je upoznala svog kolegu Adele, koji je duhovit, aludirajući na Beyonceovo buduće majčinstvo i talent, najavio s pozornice da bi joj se svidjela njezina majka.

Jay Zee i Beyonce

Jay Zee i Beyonce

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Dodajte, prije ceremonije Grammy Beyonce je imao 20 statueta. Sada joj je zbirka napunjena još dva - za "Najbolji moderni album" (Limunada) i "Najbolji video" (Formation).

pjevačica

Beyoncé

glumica