Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara

Od smrti Whitneyjeve jedine kćeriHouston je gotovo godinu i pol, ali istraga o uzrocima njezine smrti nastavlja se i danas. Jučer je sud presudio na građansku tužbu obitelji koja je umrla u odnosu na glavnog osumnjičenog za smrt Bobby Christine Brown Nick Gordon.

Presuda suca

Dana 17. studenog, Vrhovni sud u Atlanti, kojeg zastupa sudac T. Jackson Bedford, zaključio je da je dečko Bobby Christine Brown izravno povezan s tragedijom koja joj se dogodila i zato mora platiti njenim nasljednicima 36 milijuna dolara.

Privucite pažnju

Tužbu protiv Nick Gordona podnijela je otac djevojke BobbyBrown. Siguran je da je mladić kriv za smrt svoje kćeri i traži odmazdu. Rekord glazbenik tvrdi da je Nick dao Bobbi Kristina i sedativ droge. To je njihova and smrtonosna doza alkohola u tijelu, liječnici su otkrili Uitni Hyuston kćer. Usput, patolozi nisu mogli utvrditi je li njezina smrt bila nasilna ili je došlo kao posljedica nesreće.

Nepoštivanje suda

G. Gordon nije nazočio sastanku i nije poslao svoje odvjetnike, pa je automatski izgubio suđenje, a sudac Bedford osudio ga je da plati iznos koji traži gospodin Brown.

vidi također
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston
  • Bobby Brown je rođen sedmo dijete

Odvjetnik optuženog je rekao da se njegov klijent priprema da se proglasi u stečaju, dodajući kako Gordon nema potrebnog novca.

Bivši dečko kćeri Whitney Houston će platiti obiteljima 36 milijuna dolara

Bobby Christina Brown i Nick Gordon, osumnjičeni za njezinu smrt

Whitney Houston s jednom kćeri

Otac Bobby Christina Brown bio je prisutan na sudu prošlog četvrtka

 Brown je pokušao dokazati da je Gordon napunio svoju kćer drogom

Konsolidirana sestra Bobbyja Christine konzolira svoju maćehu Alicia Etheridge