Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston

Odsutnost optuženika Nick Gordonanije spriječio suca grada Fultona (Missouri), gdje je održano glasno saslušanje, kako bi donijela presudu o tužbi pokojnog oca Bobbyja Christine Brown. Nick Gordon je prepoznat kao umješan i pravno odgovoran za smrt kćeri Whitney Houston i Bobby Brown. Mi ćemo pojasniti, nisu podnijeli kaznene prijave protiv Gordona.

Nije tragična pogreška

Vrhovni je sud pažljivo pregledao sve dostupnečinjenice o slučaju incidenta koji se dogodio s Bobby Christinom Brownom, koji je kasnije doveo do smrti djevojke, izvijestili su mediji. S pravnog gledišta, Nick Gordon je pravno kriv za nesreću koja se dogodila Bobbyju Christine, jer je ostavio u neodgovarajućoj državi privatno sa svojim zajedničkim problemom, nakon svađe, čita slučaj. Kao rezultat toga, mlada žena je udarila glavom na kupelj i šest mjeseci nakon incidenta, bez povratka svijesti, umrla je.

Sjetite se da su u bolnici liječnici pronašli modrice na pacijentovom tijelu, au krvnim tragima "koktela" alkohola, kokaina i morfija.

Negativno mišljenje

Odvjetnici Nik Gordon na sve moguće načine pokušali su opravdatinjegov klijent, tvrdeći da je, pronalaženje beživotnog ljubavnika u vodi, pokušao spasiti svoj život, ali je ignorirao sastanke. Ovakvo prezirno stajalište prema predmetu postavilo je sud protiv njega.

Komentirajući njegovu pobjedu, Bobby Brown, koji je podnio tužbu protiv suprugovog supruga supruga krajem 2015., rekao je:

Gordon je imao priliku pokušatiizbriše njegovo ime, ali nije došao. Zadovoljan sam ishodom današnjeg postupka. Htjela sam znati tko ili što je prouzročio smrt moje djevojke. Današnja odluka kaže da je Nick Gordon. Trebam vremena da se nosim s emocijama. "
vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Bobby Brown je rođen sedmo dijete

Moralno oštećenje

Sada će Gordon morati platiti bliske rođake Bobby Christina novčanu naknadu. Njegov iznos još nije objavio sud. U izvornim dokumentima otac pokojnika zahtijevao je 50 milijuna dolara od Nicka.

Nick Gordon je priznat odgovoran za smrt Bobbyja Christine Brown

Bobby Christina bila je kći Whitney Houston i Bobby Brown

Neugodno Nick Gordon dan poslije presude suda

Nick Gordon bio je usvojen sin Houston

Građanski zahtjev protiv Gordona podnio je krajem 2015. otac Bobby Christine

Bobby Brown sa suprugom i novorođenom kćerkom u šetnji u petak