Chris Brown zbog sumnje na oružani napad bio je uhićen u Los Angelesu

27-godišnja pjevačica i glumac Chris Brown dobro je poznatnjihovu brzu temperaturu i neodgovarajuće djelovanje. To je postalo poznato po prvi put u 2009 nakon što je pjevačica Rihanna izvijestila o premlaćivanju policije. Jučer je došlo do sličnog incidenta, gdje je žrtva pobijedila titulu "Miss Regional California" Bailey Curran.

Prijetio mi je pištoljem!

Ujutro 30. kolovoza u rezidenciji Chris Brownadošlo je do stvarne kriminalne drame. U posjet mu je posjetio Bailey Curran, koji je planirao biti snimljen u novom isječku pjevača. Tijekom razgovora, djevojka je izrazila divljenje draguljima iz zbirke Brown, nakon čega je Chris postao apsolutno neodgovarajući. Počeo je vrištati, vrijeđajući Karrana, a zatim iznenada izvadio pištolj i rekao da će je snimiti. Uplašen, Bailey je požurio u kupaonicu, gdje je pozvala policiju. U telefonskom razgovoru s čuvarima reda, Carran je ponavljao izraz:

"Prijetio mi je pištoljem!" On će me ubiti! ".

Na Baileyov poziv, policija je reagirala vrlobrzo i unutar 5 minuta kuća Brown je bila okružena. Ipak, pjevačica je tako jednostavno odlučila ne odustati, i dugo je stalno odbila otvoriti vrata. Osim toga, bacio je iz prozora vile paket koji je pronašao pištolj, noževe i bijeli prah. Policija je nagovorila Chrisu da dugo otvori vrata, i on je to ionako učinio. Nakon takvog poziva i akcije, kako je postalo jasno, Brown je uhićen, a ako mu se dokazuje njegova krivnja, tada izvršitelj sjaji 4 godine zatvora i 10.000 dolara u redu.

vidi također
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Izjava Chris Browna

Nakon uhićenja, pjevač je izjavio da je potpuno negirao svoju krivnju. Osim toga, na svojoj stranici na Instagramu objavio je video u kojem emocionalno govori o tome što se događa:

"Danas sam se probudio zbog moje kućeokruženi stražarima reda. Što sve to znači? Ja sam optužen za neku vrstu, u kojem ne postoji nikakva krivnja. Zašto svatko može nazvati policiju u mojoj kući? Moram se pobrinuti za svoju kćer i ne sudjelovati u neshvatljivim obračunima. "

Chris Brown ponovno je zaprijetio sudom i zatvorom

Bailey Curran optužuje Chris Browna da je naoružan

Policajci nisu mogli odmarati Chris Brown od kuće 11 sati

Kao rezultat toga, Chris se ipak predao policiji

Chris Brown je već imao kriminalnu evidenciju

Chris Brown pokušava da se pridruži stražarima

Chris može izgubiti nastupe već 4 godine

Chris ima kćer, Royalty, za koga mu je stalo

Chris Brown i Rihanna