Obitelji Anton Yelchin

Godine 2017. nastupit će dva filma s njegovim sudjelovanjem: "Pretenders" i "Thoroughbred". Također, 27-godišnji glumac planira već 11. srpnja započeti raditi na trileru "Travis", gdje je glavna uloga igrati Mila Jovovich. Ali sve to nije bilo namjerno, a sada je obitelj Anton Yelchina, američkog glumca ruskog podrijetla, tuguje za svojim gubitkom. Sjetite se da je 19. lipnja ove godine glumac, koji je zaboravio staviti svoj Jeep Grand Cherokee na ručnu kočnicu, pritisnuo do smrti željezni konj do ograde.

Roditelji glumca Anton Yelchina

Tip je rođen u St. Petersburgu u Židovimaobitelj. Starry Anton Yelchin, ne manje poznata majka, Irina Korina i otac Victor Yelchin. Mnogi ih ne poznaju kao roditelji holivudske slavne osobe, ali popularni u par klizačima profesionalnih klizača. I njegov djed, otac pape Anton 1946. bio je igrač prvog dijela, a neko vrijeme trenirao je mlade sportaše DKA Khabarovsk. A ujakov je momak američki umjetnik, dječji pisac i grafički umjetnik Yevgeny Yelchin.

U rujnu 1989., u razdoblju kozmopolitizma,obitelj se preselila u Sjedinjene Države, gdje i dalje žive. Do danas, Victor je trener najprestižnijih američkih škola klizača. Bio je on koji je trenirao američku skateru Sasha Cohen, koji je ne samo postao srebrni medalist Olimpijskih igara 2006. godine, već je iste godine dobio status prvaka Amerike. Što se tiče glumčeve majke, Irine, ona je vrlo uspješna koreografkinja na ledu, a mnogi su se proizvođači televizijskih programa okrenuli prema njoj za pomoć.

vidi također
  • Anton Yelchin dobio je pismo o opozivu automobila nakon njegove smrti
  • Roditelji Anton Yelchin će biti suđeni zbog apsurdne smrti sina
  • Biografija Anton Yelchina

Djeca Anton Yelchina

Kao što znate, zvijezda nema djece. Istina, njegov osobni život vrlo je malo poznat: prije četiri godine, Anton je susreo Christinu Richie, ali nakon što se preselila u drugi grad, odnos je bio prekinut.

Anton Yelchin u mladosti

Anton Yelchin slavni holivudski glumac

Ujak Anton Yevgeny Yelchin

Američki umjetnik Yevgeny Yelchin Ujak Anton

Anton Yelchin sa svojom majkom

Anton Yelchin sa svojom majkom

Victor Yelchin otac Anton

Mama Anton Yelchin Irina

Irinina mama s malim Antonom