Travis Fimmel i njegova supruga

Australski glumac je sada aktivno razvijaNjegova karijera sudjeluje u nekoliko uspješnih projekata. Međutim, navijači su sve više zainteresirani za Travis Fimmel i njegovu ženu ili djevojku. A ako životni partner glumca još nije dostupan, zašto.

Biografija glumca Travisa Fimmela

Travis Fimmel rođen je 15. srpnja 1979Australija. Njegovi su roditelji u vlasništvu i posjedovali do sada farme, koja se nalazi na znatnoj udaljenosti od većih gradova zemlje. Uz Travisa, njegovu dvojicu stariju braću također su odgajani u obitelji. Djetinjstvo na farmi bilo je povezano s ozbiljnim radom, koji je djeca posvećivala gotovo sve svoje slobodno vrijeme. Čak i učenje u školi tako se povuklo u pozadinu. Međutim, Travis je pokazao veliki uspjeh u nogometu, pa je čak uspio ući u momčad australskog tima mladih.

To je nada za uspješnu sportsku karijerubio je razlog za premještanje mladog muškarca iz svoje rodne farme u Melbourne, no trauma je bila prepreka za profesionalno obavljanje nogometa za Travis Fimmel. Istodobno se susreće u gradu Davidu Zeltseru, koji kasnije postaje menadžer mladog čovjeka. On uvjerava mladića da može napraviti uspješan model i glumačku karijeru, ali za to je potrebno ići u SAD.

Prvi uspješan projekt Travis Fimmel bio jeugovor s modnom markom Calvin Klein, koji je pozvao čovjeka da sudjeluje u reklamnoj kampanji. Ali prva iskustva glumca mladića nisu bila tako uspješna. Dakle, seriju "Tarzan", u kojoj je Travis igrao glavnu ulogu, primljena je publika vrlo hladno i uskoro zatvorena. Uspješnija "Zvijer" s Patrickom Swayze u naslovnoj ulozi nije dugo trajala zbog bolesti ovog glumca. Travis, koji je igrao ulogu suigrača glavnog igrača, ponovno je ostao bez posla.

Međutim, karizmatični Australac s lijepim likom i prozirnim sivim očima primijetio je redatelje i producente. Male uloge Travisa ponuđene su vrlo često.

Pravi trijumf glumca bio je sudjelovanje uTV serije "Vikings". Travis je igrao ulogu vođe Vikinga osvajača Ragnara Lodbrocka. Serija, prva sezona koja je izdana u 2012, bila je izuzetno uspješna i bila je vrlo popularna. Ozbiljni debi u velikom filmu za Travis Fimmel bio je uloga Anduin Lothara u filmu "Warcraft", temeljenoj na svjetskoj poznatoj računalnoj igri. Još jedna važna uloga koju je Travis radio na 2016. - Stanislav "Kat" Katchinsky u filmskoj adaptaciji romana E.M. Napomena: "Na zapadnoj fronti bez promjene".

Osobni život i obitelj Travisa Fimmela

O osobnom životu glumca nije previše poznat. Sigurno možemo reći da Travis Fimmel nije oženjen. Bez vremena snimanja, čovjek više voli provoditi u samoći, najčešće odlazi na svoju rodnu farmu. Tamo, Travis Fimmel komunicira sa svojom obitelji, braćom, koji i dalje pomažu roditeljima da vode kućanstvo.

Ako, u razgovoru s Travisom Fimmelom, razgovordolazi svojoj djevojci, obično šali, rekavši da nije pronašao njegovu. Osim toga, u nekim njegovim odgovorima, glumac daje prilično impresivan popis kvaliteta koje bi trebale biti u njegovu izabranom. Nijedna djevojka ne može zadovoljiti takve ozbiljne zahtjeve.

vidi također
  • Rast i drugi parametri Travis Fimmela
  • Osobni život Travis Fimmela
  • Charlize Theron zauzet raspored: snimanje u oglašavanje Dior i foto pucati za magazin GQ

Takva je razumljivost čak dovela do glasinada je Travis Fimmel gay ili plava, ali ova inačica još nije potvrđena, osim što bračni status muškarca ostaje nepromijenjen i nije vjerojatno da će uskoro napustiti redove neženja.

Travis Fimmel u mladosti

Travis Fimmel u oglašavanju Calvin Klein

Travis Fimmel u seriji Vikings

Travis Fimmel u filmu Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmel ima dvije starije braće

glumac kaže da još nije upoznao svoju ljubav

glumac je još uvijek samac

postoje glasine da je glumac gay