Jay Z je promijenio Beyonce

Dugo je vremena par veličanstvenBeyonce i njezin suprug rapper Jay Zee činili su uzoran. Ljubitelji slavnih s užitkom promatrali su razvoj njihovog odnosa i sanjali da je kći zvijezde par Blue Ivy Carter imala brata ili sestru.

U međuvremenu, u medijimaredovito su postojale glasine da u odnosima poznatih supružnika sve nije tako glatko koliko se čini. Prema izvoru blizak okolini para, reper redovito mijenja svoju ženu, au obitelji postoje stalne svađe i skandali temelji se na ljubomori.

Potvrđena sumnja nad obožavateljima i novinarimaI sama pjevačica - u jednoj od pjesama svog novog albuma Lemonade Beyoncé iskreno je rekla o izdaji Jay Z. Ipak, u svakom sastavu zvijezde pretpostavlja se tema izdaje, ljubomore, patnje i bračne nevjere.

S kime JJ mijenja suprugu?

Brojni navijači pjevača i sveprisutniNovinari nisu mogli da ostanu daleko, a mislili da svoju dužnost kako bi saznali tko je poznati reper promijenio prekrasna žena. Rezultati ispitivanja su razočaravajući - kako se pokazalo, Dzhey Zi Beyonce mijenja s nekoliko različitih žena, koje nisu niječu komunikaciju s izvođačem.

Prvi osumnjičeni za ulogu razluchnitsy postaoRachel Roy je kreativni redatelj i dizajner marke Rocawear, koju je utemeljio reper. Jednom kad je ova mlada žena bila žena bivšeg menadžera Jay Z, ali njezin brak srušio se. Prema glasina, tada je počela veza između Rachela Roya i poznatog mjerila, koja se odvija već nekoliko godina.

Nakon što je istina postala poznatajavnost, dizajner nije niječio očite i potvrdio intimni odnos s Jayom Z. Na svom Twitter računu, djevojka je također zatražila od Beyonce Knowles da ga ne uznemirava i istakne da poštuje brak, ljubav i obitelj.

U međuvremenu, Rachel Roy nije bila jedinaljubavnica poznatog repera. Prije neko vrijeme u tisku su glasine o povezanosti pjevača s pjevačicom Rita Oroy. Zvijezda sama nije potvrdila takve tračeve, ali ih nije pobijala, a njezino provokativno ponašanje potaknulo je pozorne promatrače da pomisle kako djevojka zaista ima izravan utjecaj na obiteljsku dramu Beyoncea.

Dakle, u početku Rita Ora demonstrativnopojavio se u javnosti u haljini s tiskom limuna, pozivajući se na naslov prvobitnog albuma Beyonce Lemonade, a malo kasnije odjeven u odijelo koje u potpunosti ponavlja odjeću supruge Jayja Z iz klipne formacije. Iako su pjevačevi postupci izazvali snažnu kritiku, ona i dalje šuti, a čini se da vjeruje da se pravilno ponaša.

Konačno, drugi pretvarao uloguRazlunitsy zvijezda može postati pjevačica Rihanna, koja već nekoliko godina proizvodi poznati rapper. Gossip o činjenici da Jay Z mijenja Beyonce i Rihanna, prvi put pojavio u 2005, čak i prije braka zvijezda par. Tada su dužnosnici poznatih osoba objasnili da su ove glasine konkretno krivotvorene kako bi prepoznali ime pjevača na početku. Unatoč tome, reperova žena dugo je sumnjala da li je vrijedno očuvati taj odnos, a cijela joj je godina trebala oprostiti mladiću.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

U 2014. godini situacija se ponavlja - ponovno u tiskubilo je glasina da je Jay Z promijenio Beyonceu Rihannu. Nije bilo službenih izjava predstavnika repera i pjevača o toj ocjeni, pa nije poznato je li doista bilo zabranjeno povezivanje mladih ljudi ili samo intrige novinara.

Beyonce i Jay Zi - vrlo lijepi par

Dugo se činilo da je sve u obitelji zvijezde dobro

supružnici izgledaju sjajno zajedno

zvijezda par ima dijete

Beyonce i Rihanna bile su djevojke

Jay Zee je producent Rihanne

prema glasina, Jay Z je promijenio svoju ženu s Rihannom

Rachel Roy

Rita Ora