Kako na internetu ismijava odjeću Met Gala-2016?

Nakon Met Gala, puno smiješnomemi, stvaranje kojih su korisnici nadahnuti odjeće zvijezda ljepote. Prošle godine, Rihanna, odjevena u omlet haljinu, i Sarah Jessica Parker, koji je nosio vatreni šešir, pao pod distribuciju. Godine 2016. "žetva" korisnika postalo je znatno veće!

Acne iz Beyoncea

Unatoč činjenici da većina kritičaraVolio je Givenchyovu haljinu u kojoj se Beyoncé pojavio na crvenom tepihu, vicevi su uspoređivali njegov uzorak s nezdravom kožom lica utjecaja mitesera. Takve su misli bile uzrokovane biserima s kojima su krojači velikodušno obasjavali svoju odjeću.

Rita Ora i štap za prašinu

WC za Rita Ora nije zanemaren. Haljina od marke Vera Wang, ukrašena lutkastim perjem, koja se uspoređuje s četkicom za čišćenje prašine.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Bella Hadid i Kendall Jenner u Londonu sudjelovao u Pridea
  • Kim Kardashian ne sebe poštedjeti u trening nakon pojave „istinitih” slike u medijima

Ostale udruge

Podsjetio se na svijetlo žuti WC Solange KnowlesKorisnici čipova. Sa svojim svjetlom ruku Selena Gomez postao Ronald McDonald, Keti Perri junakinja filma "Chicken Run", Kim Kardashian Androidu iz "Ratova zvijezda", a Sarah Dzhessiku Parker su u usporedbi s Aleksandrom Gamiltonom.

Kostim Lady Gage bio je povezan s čipom, odijelo Michelle Monaghan s vrećicom za smeće i odjeću Kendall Jenner sa šarenim pločicama.

Rita Ora i štap za prašinu

Solange Knowles i krumpir

Selena Gomez i Ronald McDonald

Katy Perry i junakinja "Escape from the chicken coop"

Kim Kardashian i android-prevoditelj Tri-pi-o

Sarah Jessica Parker i Alexander Hamilton

Lady Gaga i računalni čip

Michelle Monaghan i vreću za smeće

Kendall Jenner i višestruke pločice