Otac Beyonce je rekao da nikada nije pobijedio kćer u svom životu

Ispalo je Beyonceov novi album Lemonademegaskandalnym. Osjećaj nije bio uzrokovan ljepotom glazbenih kompozicija uključenih u nju, već tekst pjesama. Iz mamljenja je već pretrpjelo moguće "ljubavnice" Jay Z, a sada su otišli na pjevačeve oči ...

Kandidati za ulogu Beckyja

U početku, Beyonceovi obožavatelji okrenuli su leđa na siromašneRachel Roy i Rita Oru, odlučujući da odgovaraju opisu nekog Beckyja, kojeg je Jay Z promijenio u svoju zvjezdanu ženu. "Ulic" nije bilo dovoljno, "razluchniki" su žurno rekli da imaju veliko poštovanje prema Beyonceu i nisu skrenuli romane sa suprugom.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Tiranin-otac

Obožavatelji pjevača nisu se smirivali i prebaciliNjezin otac. Matthew Knowles je saznao da slušatelji ne vole redove: "Je li vas uvjerio da je Bog? ... Jeste li rob u šaku?" Govorim o vašem mužu ili oca? "Nastojao me uvjeriti da nije podigao ruku svojoj nadarenoj bebi.

Važno je napomenuti da sama Bee ne želiRazjasniti situaciju, šutjeti o herojima svojih provokativnih skladbi. Lukav marketinški potez? Sumnjamo da se na Lemonade ploči mogu pojaviti sljedeće "žrtve".

Matthew Knowles postao je sljedeći cilj nakon izdavanja albuma Beyonce Lemonade

Uvjerio te je da je Bog ... Ti si sluga šake koji govorim o tvom mužu ili tvoje

Nije bila "rob na kulaku", kaže otac Bi