Beyonce i Jay Zie se uzgajaju

Jedan od najmoćnijih para na svijetu, Beyonce iJay Zee, ovo je druga godina aktivno podvrgnuta glasina o razvodu. Obitelj zvijezda smatrala se jednim od najljepših i sretnijih. Službeno, Beyonce i Jay Zi su konsolidirali svoj odnos 2011. godine. Doslovno od vjenčanja, dokazali su se kao par "bez grijeha". Njihova strastvena i strastvena ljubav mogla se vidjeti na pozornici u zajedničkoj turneji, u osobnim blogovima, u tisku. Godinu dana nakon vjenčanja, poznate osobe imale su kćer Blue Ivy. Pojava bebe bila je samo potvrda pouzdanosti i kohezije zvjezdanih golubova.

Ipak, sredinom 2014 u medijimaPojavile su se glasine da Jay Z mijenja Beyoncé. Prema novinarima, njegova izabrana jedna je američka pjevačica Rihanna, koja je također u isto vrijeme kad je njegov štićenik u poslovanju. U to vrijeme, aktivni opovrgavanje tih glasina proširila reper ženu, objavljeno u foto društvene mreže, gdje Dzhey Zi sa Beyonce i Rihanna. Vrlo brzo su mladi i zajedno su nastupili na koncertu, gdje je publika pokazala svoju strastvenu ljubav, strast i povjerenje u međusobno.

Najnovije vijesti - Beyonce i Jay Z rastali su se!

Unatoč glasnim priznanjima jedni drugima u ljubaviI topla obiteljska slika, izgleda da odnos između Beyoncéa i Jay Z vodi do konačnog razvoda. Kao što pjevačevi prijatelji kažu, Beyonce je umoran od pretvaranja i pokazivanja sreće. Sve ovo je maska ​​i laž. Zapravo, Jay Zi već dugo vara svoje supruge, koju sama pjevačica zna. Prema glasina, par ne živi zajedno, pa čak i na turneji Beyonce je naseljen u odvojenoj sobi.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Sve dok je istina, vrijeme će nam reći. U međuvremenu ostaje samo promatrati tijek događaja.

Beyonce i Jay Zi na zajedničkom koncertu u poricanju glasina o razvodu 2

Beyonce, Jay Zee i njihova kćer na MTV Music Awards 2014

Beyonce, Jay Zee, Rihanna - ljubavni trokut