Bentley Elizabeth II može kupiti bilo koga

Svatko zna da je kraljevska obiteljVelika Britanija povremeno izlaže svoje automobile na prodaju putem aukcija. Na njima su poznati kolekcionari kupili ekskluzivne automobile, koje su posjetili Elizabeth II i princ Charles, Kate Middleton i Prince William, itd. Drugi dan na mjestu AutoTrader pojavio se zabavna najava o prodaji rijetkog automobila.

Bentley Elizabeth II je na prodaju

Strojevi serije Bentley Mulsanne malakitna bojamožete upoznati vrlo rijetko, da ne spominjemo da ih kupuju, jer su automobili pušteni u ograničenim količinama. Međutim, obožavatelji Bentley remek-djela bili su sretni i mogu kupiti jedan od tih automobila za 199.850 funti. To se očituje putem najave na internetskom kolektoru Simonu Gregu, koji prodaje Bentley Mulsanne s vožnjom od oko 10.000 kilometara, klima uređajem i kožnim salonom. Dobio je ovaj auto na aukciji kraljevskog suda 2014. godine. Osim toga, iz objave je jasno da je Bentley Mulsanne u savršenom stanju, a nije od koristi od kupnje. Međutim, sve to nije usporedivo s činjenicom da je ona sama kraljica Velike Britanije. I, prema Simonu Gregu, ta činjenica je polazna točka u formiranju prilično visoke cijene.

vidi također
  • Elizabeth II izabrala je osobni pomoćnik za zamjenu princa Philipa
  • Na poklopcu motora kraljice Elizabete II posegnule škotski ... ponija!
  • Liam Payne sastao s Korolevoy Elizavetoy II i princ Harry na svečanosti Queen „s mladih lidera

Elizabeta II je pohlepan motorist

Unatoč njezinoj dobi, kraljicaVelika Britanija prije 3 godine vozio je automobil sam. Naravno, u društvenim događanjima došla do skupih ekskluzivnih automobila s vozačem, kao što su Bentley Mulsanne, ali u svakodnevnom životu rado sjedio za volanom svoje omiljene Range Rover. Bilo je na njemu, već 13 godina, od 2002. godine, kraljica je putovala puno. U 2015. godini zamijenio ga je skuplji i moderniji analog. Tvrtka Jaguar Land Rover dala je Elizabetu II SUV-kabriolet Range Rover State Review. Međutim, zbog dobi, kraljica više ne vozi automobil, a ovaj primjer služi samo za svjetovne događaje.

Bentley Mulsanne Elizabeth II

Na ovom je automobilu otišao kraljica

Najava najave

Na ovom automobilu kraljica je otišla na društvene događaje

Unutra unutrašnjosti kože automobila

Kraljica napušta Bentley Mulsanne

Elizabeth II voljela je voziti automobil

Kraljica putuje u Range Rover

Kraljica je dobila Državni pregled Range Rovera