Rihanna je radio na kolekciji kapsule za Manolo Blahnik

Nove kolekcije ekskluzivnih cipela poznate pjevačice "Rihanna x Manolo Blahnik" već 5. svibnja pojavit će se u trgovinama u Londonu, New Yorku i Hong Kongu.

Samo tamo će sretne modne žene imati prilikuDa biste dobili neobične cipele, sandale i čizme iz omiljenog pjevača. Ona neumorno radi - ona je sudjelovao u emisiji Fenty je x Puma u New York, izvodi na Brit Awards, predstavljeni su javnosti dvije nove isječke ... No Music Hall of Fame nije dovoljno ambiciozna „čokoladica” s Barbadosa. Svima želi svima dokazati da može doći do jedinstvene cipele pod pokroviteljstvom Maestra Manolo!

vidi također
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?
Cipele "Jeans" za stilski i bogate

Kolekcija koja se sastoji od 6 modela, pokazala se seksualno, podebljano i neočekivano: krovišta, rhinestones, palete, traper, vez, visoke pete i oštre čarape! Cijena cipela od 767 do 3483 dolara.

Nisu svaka fashionista riskirala šetnju niz ulicu u Rihanninu novom stvaranju. Što su samo traperice, s pojasom! Doista - ekskluzivni.

Inspiracija za cipele koju je pjevač skupio, s obzirom na tetovaže. Red je postao prilično skup, tako da je Manolo Blahnik, ograničen na oslobađanje 450 parova.

Sve u duhu pjevačice, grubo i seksualno

Puno trapera, pajetoka, veza, pojaseva na gležnjevima, pa čak i na kukovima

Rihanna je stvorila kolekciju cipela za Manolo Blahnik