Novi isječak za formiranje pjesme

Popularna pjevačica Beyonce iznenadila je navijačecijeli svijet sa svojim novim glazbenim spotom za pjesmu "Formation". Za ljubitelje, to je bio ugodan šok, jer ljepotu nije puštala video rad u 2015. Slika je već postigla stotine tisuća pozitivnih recenzija na mreži.

New Orleans i aktualni problemi

Iznenađeni gledatelji i problemi singla: Beyonce pjeva o borbi protiv rasizma, oružja, nasilja i samovolje. Akcija se odvija u gradu New Orleansu, koja je patila od uragana, au jednoj od prizora pjevačica sjedi na polupoplavom policijskom automobilu. Kvačica bilježi svojom ravnošću i čvrstoćom, Beyonce održava atmosferu glazbe svojim plesovima u nevjerojatno elegantnim odijelima i iskrenim gestama.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Mlađa generacija

Također je zadovoljio publiku i izgled u videuBabes Blue Ivy, četverogodišnja kći Beyonce i Jay-Z. Djevojka je iznimno umjetnički pozirala ispred kamere, gledajući istodobno vrlo poslovno i ponosno. Ovo je prva ozbiljna pojava djevojke na ekranu.

Već 7. veljače Beyoncé će nastupiti na jubilarnomSuperbowle, vrlo važna finalna utakmica u američkom nogometu. I dok se zvijezda priprema za izvedbu, novi je videozapis već već prvi put objavio više od pet milijuna prikaza.

Pjevač je udario njezine retro haljine

Video akcije se događaju u New Orleansu

Pjevačica i njezin balet naglasili su pjesme pjesme svojim plesovima

Glavna kulisa Team Bee bila je njezina mala kći Blue Ivy

Beyonce je izgledao besprijekorno lijepo

Elegantan rad stječe milijune pogleda na internetu

Dakle, Beyonce Formation - pogledaj, slušaj, uživaj!