kćer whitney houston uzrok smrti

Prema odluci državnog suda Jogia, uzrok smrtikći Whitney Houston, Bobby Christine Houston-Brown, nije podložno otkrivanju. Upravo zbog te tragične smrti djevojčica je rodila mnogo glasina i nagađanja. Tko je još uvijek kriv za smrt mlade ljepote i nasljednika višemilijunske doline Whitney Houston: sudbonosna podudarnost ili njezin građanski suprug? Možda će se u skoroj budućnosti pokriti tajnost tajnosti, ali za sada se upoznajemo s najvjerojatnijim pretpostavkama.

Što je umrla kći Whitney Houston?

Bobby Christina ponovila je sudbinu svoje majke - ovotužna vijest samo šokirala javnosti. 31. siječnja Žena pronađena bez svijesti u kadi ispunjenoj vodom, Nick Gordon - usvojeni sin Whitney i izvanredni zakon muž njezine kćeri. Christina je ušla u bolnicu ozbiljnim oštećenjem mozga, pa liječnici nisu davali nikakva obećavajuća predviđanja. Žena je ušla u stanje umjetne kome, gdje je ostao šest mjeseci, i u noći 27. srpnja 2015. umrla. Fatalna sjena tragedije vezana je za datum i okolnosti onoga što se dogodilo. Sjetite se da je 11. veljača 2012 joj je majka umrla, koji je pronađen u kadi u hotelskoj sobi Beverly Hilton, u vrijeme kada je pjevač bio i još uvijek živ, ali to nije bilo moguće spremiti.

Ako vjeruješ najnovije vijesti, Whitneyjeva kćiHouston je bio vrlo domišljati za svoju majku i nakon što je njezin sprovod počeo zlostavljati droge i alkohol. Neuspjeh je također ležao u zasjedi za nju i na svom osobnom životu: ona je uvijek zakleo sa svojim dečkom, a ponekad je došlo do borbe i, u svakom slučaju, tako reći pokojnika rodbina.

Potonji su također uvjereni da je Nick Gordonkriv je za Christinu smrt. Prema njima, Gordon je zapravo ubojica supružnika, jer je nanijela tešku tjelesnu ozljedu na djevojci i pokušavala sakriti tragove zločina, staviti svoje tijelo u napunjenu kupelj - to jest, postavila je nesreću.

Također u novostima u slučaju Uitni Hyuston kćeri pojavila informacija da je uzrok smrti bio je otrovan koktel koji, navodno, Nick Gordon zali žena.

vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston

Naravno, bilo bi moguće razbiti pretpostavke i nagađanjarezultati autopsije, ali iz nepoznatih razloga te se informacije i dalje razvrstavaju u javnost. Možda je sud razmotrio potrebnu mjeru, budući da je istraga o utvrđivanju uzroka i okolnosti smrti djevojke još uvijek u tijeku, a zainteresirane osobe u ovoj priči, kako se ispostavilo, puno. Uostalom, čak i pogreb kćeri Whitney Houston nije bio bez glasnih izjava i optužbi: Christina je sestra optužila svoje rođake da zarađuju novac na planini obitelji. Kasnije je postalo poznato da je jedan od prisutnih fotografirao djevojku u lijesu i prodao fotografiju novinarima za vrlo impresivnu količinu.

Mala Christina s majkom i ocem

Bobby Christina i mama

Kći Whitney Houston s baka

Bobby Christine i Whitney Houston

Bobby Christina Brown s njezinim ocem

Bobby Christine Brown i Nick Gordon