Rosey Huntington-Whiteley i Jason Statham

Prošlo je već nekoliko dana od angažmanaslavni junak militanata Jason Statham i šarmantni model Rosieja Huntington-Whiteleya, ali obožavatelji ovog para i dalje su zainteresirani za detalje i detalje ovog događaja.

Zanimljiva je povijest prstena koju je predstavio glumac u vrijeme ponude ruke i srca, jer svaki ljubavnik želi biti originalan u ovom poslu i predstaviti vrijedan ukras.

Prsten s poviješću?

Kolekcionar Nick Lane, čiji je klijent bio Statham, u američkom izdanju People je vedro opisao kupnju i malo je otkrivao tajnu izbora glumca.

Završili su draguljari početkom 20. stoljeća, platineprsten, s ogromnim dijamantom uokviren manjim kamenjem, ovaj proizvod se nije promijenio jednom u stotinu godina, a središnji kamen je sačuvao svoj netaknut edvardijanski okvir. Jason Statham je nekoliko puta divio nakitu, dugo je proučavao najmanji detalji rezanja, a na posljednjem posjetu salonu nakita odlučio je kupiti jer je ovaj prsten savršen, kao i njegov ljubavnik.

vidi također
  • Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham imao sina
  • Dzheyson Stethem i Rosie Huntington-Whiteley bili roditelji?
  • Rosie Huntington-Whiteley u organizaciji beba tuš

Za nas ostaje tajna koliko koštaluksuzni proizvod i tko je bio njegov prethodni vlasnik, ali se sa sigurnošću može tvrditi da će 28-year-old Rosey Huntington-Whiteley modelu biti neprocjenjivo.

Angažirana Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

Rosey Huntington-Whiteley i Jason Statham ne skrivaju svoj angažman

A ovdje je i prsten

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham pokazuju prsten

Luksuzni prsten za prekrasnu mladenku

S novim prstenom, Rosie Huntington-Whiteley se sada pojavljuje u svim slučajevima